Ми у Facebook
13.11.2015, 09:45

Як рівнянам правильно вибрати рукавички [ПОРАДИ + ФОТО]

Прохолодна осіння погода часто негативно впливає не лише на настрій, а й на стан шкіри рук. Тому без рукавичок, які оберігатимуть красу і ніжність шкіри на руках, не обійтися. Варто пам’ятати, що обирати краще якісний товар. Як саме це зробити? На що звернути увагу? Скористайтеся нашими порадами.
Вибір шкіряних рукавичок

Шкіра як і раніше вважається найкращим матеріалом для виготовлення рукавичок. Адже шкіряні рукавички мають ряд переваг: вони зносостійкі, теплі, завжди в моді, вони виглядають доречно і з шубою, і зі звичайною спортивною курткою.

Як оригінально зав’язати шарф? [ВІДЕОУРОКИ]


Якщо ви визначилися з матеріалом, варто задуматися про якість шкіри. В основному рукавички виробляють з овечої шкіри, однак на дотик вони пухкі і м'які. Рукавички з козячої і телячої шкіри відрізняються більш високою якістю - еластичністю і вищою щільністю. Найякісніші рукавички виробляють з лайки (шкіра козенят і ягнят). Ці вироби по-справжньому розкішні - тонкі, еластичні, красиві. Але і коштують вони дорого, і знайти їх досить складно.

Тому оптимальний вибір - це все-таки рукавички з телячої або козячої шкіри. Незважаючи на те, що їх вартість вище середньої, вони прослужать довго і будуть добре зігрівати руки. А це - наша основна мета при виборі рукавичок.



Обов'язково потрібно знати, що між долонею і підкладкою шкіряних рукавичок повинно залишитися трохи вільного місця.



А якщо ви зважилися придбати вироби з лайки, то бережіть їх від вологи - після намокання рукавички втратять форму.

Вибір замшевих рукавичок




Замшеві рукавички теж можуть бути досить теплими, якщо їх підкладка складається з хутра або вовни. Варто звернути увагу на те, що вироби з замші будуть добре виглядати тільки з пальто. Колір рукавичок повинен гармоніювати з взуттям, сумочкою, шарфом або шапкою. У крайньому випадку, можна підбирати рукавички під колір пальто.



У процесі вибору замшевих рукавичок величезну увагу приділіть ворсу. Ознаками його якості є бархатистість і непомітність.

Вибір трикотажних рукавичок



Трикотажні рукавички потрібно купувати в тому випадку, якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю в одязі. Тільки з ним вироби з трикотажу будуть виглядати гармонійно. Колір рукавичок повинен поєднуватися з шапкою. Якщо ви віддали перевагу виробам з опушкою з хутра, то їх ні в якому разі не варто носити в поєднанні з верхнім одягом, на рукавах якої є хутряна обробка.

Загальні поради:

- Декоративні елементи зменшують зносостійкість рукавичок.

- Перш ніж купити, обов'язково поміряйте рукавички - вони не повинні туго облягати руку. В іншому випадку, рукавички не зможуть зігріти вас.

- Не купуйте вироби, створені з різних шматків шкіри, - термін їх життя дуже обмежений.

Як правильно носити коротку куртку [+ Фото]

- При виборі рукавичок без підкладки варто протерти внутрішню сторону хусткою - якщо вона забруднилася, не варто купувати такі рукавички.

- Рукавички, які містять натуральне хутро, не забудьте його перевірити. Злегка посмикайте ворс. У якісному виробі він не повинен відділятися.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ