Ми у Facebook
19.10.2013, 09:50

Рівне внесуть на всеукраїнську карту дружніх до сімей закладів

Сімейний клуб "Пузата мама" розпочинає у Рівному масштабний проект "Зробимо українські міста дружніми до сімей". На всеукраїнському рівні проект відбувається за ініціативи "Демократичного Альянсу Жінок."
- Ми впевнені, що дружня до сімей інфраструктура має стати обов’язковою нормою для сучасних українських міст! Сподіваємось, що рівненські підприємці одразу долучаться до цього проекту, - каже організатор проекту у м. Рівне "Зробимо українські міста дружніми до сімей" Оксана Кравець. - У результаті виграють усі: батьки отримають комфортні умови для своїх дітей, а розважальні та державні заклади наклейки, які рекомендують відвідати заклад, плюс безкоштовну рекламу у ЗМІ. Водночас, для власників місць громадського харчування, державних закладів, університетів чи супермаркетів, облаштування спеціального місця, де мама може усамітнитися з малечею, не вимагає великих витрат. Для цього потрібно небагато - стільчик та ширма, аби відгородити маленький клаптик місця. Надалі ми підготуємо кошторис, де наочно продемонструємо, що такі витрати дозволити може собі кожен заклад.

У Рівному батьки визначать, куди найлегше піти з дітьми

На всеукраїнському рівні до такої ідеї вже чимало міст. Серед них і Рівне. Надалі організатори планують моніторити усі заклади, де найчастіше бувають батьки з дітьми та розповідати про наявні недоліки, переваги, а можливо і бажання змінюватись.

Проект буде реалізуватись за ініціативи рівненських батьків. Вони й стануть головними експертами проекту. Кожен з них може нанести на карту на їх думку дружнє до батьків та діток місце.

КАРТА ДРУЖНІХ ДО СІМЕЙ ЗАКЛАДІВ: познач на карті дружнє до дитини міце!

Відтак, самі ж рівняни надаватимуть інформацію про те, де є батьківські комунікації – пандуси, столики для пеленання, дитячі кімнати. Словом, там, де вони почуваються зручно та комфортно.





На правах реклами