Ми у Facebook
21.10.2013, 10:07

Скрипалі-віртуози з Польщі зачарували рівненську публіку (+ Відео)

Неймовірно талановиті й запальні музиканти польського струнного квінтету "Volosi" подарували рівнянам кілька годин надзвичайної музики.
Гурт "Volosi" приїхав до Рівного вже вдруге, й так само, як і у березні цього року, у Рівненському залі органної та камерної музики "яблуку впасти було ніде".

- Долучитись до туру концертів "Volosi" нам запропонувала Мистецька агенція "Артполе", - розповідає арт-директор джазового клубу "ДжЕм" Олена Шульга. - З того часу почалась наша співпраця і ми привозили музикантів до Рівного і безпосередньо організовували концерт.

Із першої хвилини концерту гості з Польщі ніби зачарували рівнян, з неймовірним запалом граючи на скрипках, альті й контрабасі.

Art Jazz Cooperation у Рівному: суміш мистецтв та народів



"Volosi" грали різноманітні композиції, поєднуючи класику, джаз й фолькові мотиви. Переривали музику лише щирі оплески.

У холодну осінь рівнян зігріє феєричний джаз



- Передати емоції від їхньої музики словами - важко, - додає Олена Шульга. - Вони неймовірні, несамовиті, наповнюючі, надихаючі!

Польський гурт "Volosi" – знову у Рівному!



Після концерту рівняни навіть зізнавалися, що просто закохалися у польських музикантів

- Вони "розірвали" своєю музикою з середини кожного, хто був у залі, я впевнена! - ділиться враженнями одна з відвідувачок концерту Вікторія Власюк. - Такі запальні, гарячі, драйвові, справжні смичкові віртуози! Я щоразу дивуюся, як вони можуть так швидко грати, і так гармонійно видавати одну мелодію на маленьких скрипочках?! Ну просто молодці! До речі, вони у Рівному вже вдруге. Тепер у нас взаємне кохання, і надовго!





На правах реклами