Ми у Facebook
21.10.2013, 10:06

Погода на Рівненщині: синоптики пообіцяли бабине літо до кінця тижня

У Гідрометцентрі анонсували, що останні 10 днів жовтня будуть сухими.
Директор Гідрометцентру Микола Кульбіда повідомив у понеділок, 21 жовтня, що кінець жовтня буде теплим і сухим.

У Рівненську область прийшло бабине літо

21-22 жовтня малоактивний атмосферний фронт принесе в Україну короткочасні дощі, після чого опади припиняться, повідомляє НБН.

"До кінця місяця на території України буде переважати в основному суха погода, за винятком крайнього півночі і північного сходу України з температурним режимом, який десь на 7-8 градусів перевищуватиме норму для цього періоду", - сказав Кульбіда.

Зима в Украине будет очень снежной и почти до 1 мая

Короткочасні дощі 21-22 жовтня очікуються у Волинській, Житомирській, Київській, Чернігівській областях, також Сумській частково Харківській і Полтавській областях. Температура повітря буде вищою за норму і становитиме вночі +4+9 градусів, вдень +10+22.

23-24 жовтня Гідрометцентр очікує короткочасне похолодання по всій території України. В окремих регіонах температура повітря знизиться вночі до -1, вдень максимальна температура досягне +4. Із 25 жовтня температура повітря буде поступово підвищуватися.

А ви помічали таку "золоту" красу нашого Рівного? [+Фото]

Раніше повідомлялося, що сьогодні в Україну почне надходити тепле повітря з південного заходу Європи. Опадів на території країни не буде, лише в північній частині місцями пройде невеликий дощ.

Фото: Віктор Антонович, м. Рівне





На правах реклами