Ми у Facebook
21.10.2013, 16:42

У Рівному презентували посібник для юних знавців іноземної мови

Старшокласникам, які займаються науковими дослідженнями, стане у пригоді посібник, який презентували днями у Рівненській Малій академії наук учнівської молоді.
«Іноземні мови. Методичні рекомендації щодо виконання науково-дослідницьких робіт» - таку назву має посібник, автором якого є кандидат педагогічних наук, завідувачка кафедри іноземних мов Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім.академіка С.Дем’янчука Діана Попова.

Як повідомили з прес-центру Рівненської Малої академії наук учнівської молоді, на презентації, яку було проведено в Лабораторії гуманітарних досліджень РМАНУМ, авторка розповіла про призначення такого видання. Зокрема зазначила, що у навчальному посібнику вміщено методичні рекомендації щодо підготовки та написання наукових досліджень з іноземних мов. Методичні вказівки містять загальні положення про учнівську науково-дослідницьку роботу з іноземних мов, рекомендації щодо вибору теми, загальні правила роботи з джерелами та мовним матеріалом, вимоги до оформлення та додатки, де наводяться зразки оформлення титульної сторінки, змісту, списку літератури тощо.

Відтак, юним науковцям, які вивчають англійську, німецьку, французьку та іспанську мови, та їхнім керівникам буде простіше готуватись до конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.



Для 2500 школярів Рівненщини навчальний рік розпочався лише 25 вересня

До слова, впродовж останніх двох років Рівненська Мала академія наук учнівської молоді видала вже десять посібників з рекомендаціями щодо написання наукових робіт з різних предметів. Це дає можливість поширити напрацювання рівненських науковців на всеукраїнський рівень.

У Рівному вручну виготовляють прилади для досліджень космосу та чекають на... астероїд





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ