Ми у Facebook
23.10.2013, 11:17

У Рівному знову заговорили про заборону реклами тютюну і пива

Депутати медичної комісії Рівненської облради підтримали ідею заборони рекламу тютюну та пива.
Звернення із подібним проханням подали на розгляд постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства під час засідання, яке відбулося 21 жовтня, представники Всеукраїнського громадського руху "Твереза Україна".

Зокрема, активісти просять Рівненську обласну раду підтримати звернення до Верховної Ради України щодо підтримки проекту закону №2062 «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо посилення боротьби зі зловживаннями у сфері продажу, споживання і реклами пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв».

Рівнерада просить нардепів підтримати антиалкогольний закон

За словами голови постійної комісії Юрія Семенюка, Україна - світовий лідер з куріння жінок. Окрім того, переконаний депутат-медик, наша країна займає перше місце в Європі з імпотенції серед молодих чоловіків. Причиною цього, на його думку, є саме регулярне вживання пива.

Депутати Рівнеради підтримають антиалкогольний законопроект

Як повідомили з відділу аналітично-інформаційної роботи та контролю облради, члени депутатської комісії одностайно підтримали звернення "Тверезої України", адже вважають, що обов’язково необхідно посилити контроль у сфері продажу, споживання і реклами пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

У Рівному запроваджують нічний "сухий закон"?

Нагадаємо, у квітні "Твереза Україна" пропонувала усім охочим депутатам Рівнеради спробувати не спіткнутися на алкогольній карті України, яку вони облаштували перед приміщенням Рівнеради.





На правах реклами