Ми у Facebook
24.10.2013, 12:50

Де краще купувати нерухомість у Рівному: новобудова чи вторинне житло +ОГОЛОШЕННЯ

Ви вирішили купити квартиру і, звісно, перед вами постало питання: що краще купувати — житло у новобудові чи на ринку вторинної нерухомості?
Хоча питання можна поставити по-іншому: як купити вигідніше, безпечніше та простіше?

Розглянемо всі варіанти.

Вторинна нерухомість. Цей варіант дешевший, але має свої мінуси в плані безпеки. Шахрайство з нерухомістю — найпопулярніша галузь злочинності. Якщо ви вирішили купувати вторинну нерухомість, тоді варто перестрахуватись: поспілкуватись з сусідами, працівниками ЖЕКу. Тоді ви точно будете знати, що квартира “чиста” і не була виставлена на продаж декілька разів. Плюсом такого вибору можна назвати те, що ця нерухомість вже готова для проживання і не треба чекати, поки добудують будинок, підведуть мережі тощо.

Новобудови та незавершені будівництва. Такі квартири дорожчі, і це не єдиний мінус. Де гарантія, що ви не вкладаєте гроші в будинок, який так і лишиться недобудованим? Або як виключити варіант виманювання забудовником додаткових коштів на непередбачені витрати? Але є і плюси — такі квартири значно кращі за плануванням і їх звісно безпечніше купувати — ви точно будете єдиним власником.

Вирішувати вам! Будьте пильними, і тоді нова покупка принесе тільки задоволення.

Пропонуємо найсвіжіші пропозиції продажу нерухомості в Рівному — новобудови та вторинне житло:

- Продаємо квартири в новому житловому комплексі "Золота підкова", здача першої черги будівництва грудень 2013 року,другої 2 квартал 2014 року. Ціна від 5300грн. за 1-н квадратний метр площі. Квартири з індивідуальним опаленням, встановлений двуконтурний котел та радіатори, лічильники на газ, світло, електрику. Проведені штукатурні роботи,залита чорнова стяжка. Продаж без комісії! Тел. (097)975-19-91

- Великій вибір квартир! Одно-, двох-, трикімнатні квартири. Перший поверх приміщення комерційного призначення. Ціна одного квадратного метра 800 у.о.Запрошуємо в центр продажу,розташований по вул Лєрмонтова 4А.Ми допоможемо вам з вибором!(Комісій немає!) Тел. (097)975-19-91

- Продам 1-но кімнатну квартиру, по вул. Макарова,30; поверх - 4, без ремонту, велика лоджия; 25000у.о. (Людмила +380992672155)

Переглянути всі пропозиції





На правах реклами