Ми у Facebook
25.10.2013, 17:39

Рівненщина: що за фірма освоює бюджетні мільйони на будівництві спорткомплексу в Зарічному?

Спортивний комплекс за майже 17 млн. грн. у районному центрі Зарічне будує фірма ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж». Вона відома тим, що неодноразово перемагала у тендерах на будівництво відомих в області споруд. Серед них, зокрема, - обласний перинатальний центр і онкодиспансер у Рівному.
Як повідомляв OGO.ua, до кінця року в Зарічному планують добудувати довгоочікуваний спортивний комплекс. Підрядником будівництва виступає рівненська фірма ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж». Як повідомляє інформаційно-аналітичний портал "Четверта влада", "до складу засновників «Рівнеагроспецмонтажу» входять Валентин та Віра Лопачуки, а також Роман Мельник, який заснував мисливську фірму «Любомирське» разом з керівником «Рівнегазу», депутатом облради Петром Дубасом. Раніше до складу «Рівнеагроспецмонтажу» також входив Петро Торгун, заступник Дубаса по «Рівнегазу»."

Рівненська область: який він, спорткомплекс за 16 мільйонів? [+Фото]

"Рівнеагроспецмонтаж" не вперше виграє тендери на будівництво за кошти бюджету. Так, як пише сайт Наші гроші, Управління Пенсійного фонду України в м. Рівне 8 серпня 2013 року за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж» на реконструкцію об’єкту незавершеного будівництва під адміністративне приміщення управління Пенсійного фонду України в м. Рівне. Вартість угоди склала 13,82 млн грн. А зовсім нещодавно ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж» за результатами тендеру уклало угоду з департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації на будівництво терапевтичного комплексу центральної районної лікарні в смт Рокитне вартістю 17,31 млн грн.

"Одним з основних напрямків роботи Товариства є будівництво підвідних газопроводів області, які фінансуються за кошти НАК «Нафтогаз» України", - розповідається про "Рівнеагроспецмонтаж" на офіційному сайті фірми. Про себе фірма, зокрема, розповідає, що має 173 штатних працівники, бере початок з 70-х років минулого століття й виконувала будівельно-монтажні роботи для будівельно-монтажні роботи для Управління капітального будівництва Рівненської ОДА, ПАТ «Волинь-Цемент», ТзОВ «Країна Смаку», ТОВ «Епіцентр К», ПАТ «Миронівський хлібопродукт» тощо.





На правах реклами