Ми у Facebook
25.10.2013, 18:29

Перед зустріччю з послом Литви мер Рівного пив вино і слухав пісні про війну [+Фото]

У день проведення чергової сесії Рівненської міської ради міський голова Володимир Хомко вирішив, що депутати з голосуваннями впораються й без нього. Він присвятив робочий час іншим справам - святковому застіллю та прийому іноземної делегації.
Для міського голови Рівного Володимира Хомка сесія Рівненської міськради виявилась дуже короткою. Пробувши у залі близько години він разом із депутатом Рівнеради Мар'яном Годою відправився... за святковий стіл.

Проте нагода, з якої відбулося застілля більш ніж поважна - 90-річчя учасниці визволення Рівного Віри Василівни Муригіної.



Мер Рівного проміняє депутатів на святкування

Міський голова вручив жінці грамоту та невеличку матеріальну допомогу й не відмовився випити вина за її здоров'я.



Привітала пані Віру й співачка Галина Швидків, подарувавши їй кілька пісень воєнних часів.



Ювілярка, уродженка Києва, Віра Муригіна розчулено дякувала й сказала, що з часів війни вона полюбила місто Рівне й вона стало для неї практично рідним.



Сесія Рівнеради: зміни, відсутність Хомка, поіменне голосування та інше

Розповідь про нелегкий бойовий та життєвий шлях Віри Василівни Муригіної читайте незабаром у "Рівненській газеті".

На сесію міськради повернувся лише Мар'ян Года, а мер з-за святкового столу відбув за інший стіл - на зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Пятрасом Вайтекунасом.



З литовською делегацію міський голова Рівного обговорив питання співпраці Рівного та Литви й відбув на відкриття приватного українсько-литовського медичний центру "Кардіоліта", що на вулиці Княгині Ольги.





На правах реклами