Ми у Facebook
26.10.2013, 13:33

Сезон полювання на Рівненщині розпочинається вже сьогодні!

Сезон полювання на Рівненщині розпочнеться 26 жовтня. Так, вже цими вихідними можна буде полювати на парнокопитних звірів. З наступного ж тижня, 3 листопада, відкриють сезон полювання на хутрових звірів, який триватиме до січня 2014 року.
Сезон полювання для мисливців - це прекрасна можливість отримати нові враження та підстрелити здобич. Крім того, майже всі прихильники полювання стверджують, що це заняття допомагає гарно провести час з друзями та насолодитися перебуванням на природі.

З 17 серпня на Рівненщині розпочався сезон полювання на пернату дичину, який триватиме до грудня. А цими вихідними розпочинається новий сезон полювання на парнокопитних звірів.

Сезон полювання на Рівненщині розпочнеться 17 серпня

Як повідомили у Рівненському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, з 26 жовтня розпочинається сезон полювання на парнокопитних, а з 3 листопада - на хутрових звірів. На парнокопитних та хутрових тварин можна буде полювати до кінця січня 2014 року.

Правила поводження зі зброєю на полюванні

- На Рівненщині вже цього тижня розпочнеться новий мисливський сезон, на Тернопільщині ж змістили відкриття ще на тиждень. Це пов'язано з тим, що зараз в лісі ще багато лісників, - розповідає досвідчений мисливець, генеральний директор фірми "Ю.Р.І." Юрій Романенко. - Це буде загінне полювання на копитних звірів - олень, косуля, лось.

Юрій Романенко
Юрій Романенко


Рівненський підприємець Юрій Романенко: “Я не ворона — 300 років не проживу”


Бажаємо усім мисливцям гарного полювання, а найголовніше - дотримуватися правил техніки безпеки і пам'ятати про те, що обережність під час полювання - це найважливіше.





На правах реклами