Ми у Facebook
26.10.2013, 22:08

На показі мод у Рівному демонстрували хутро та знайомили з Японією [+Фото]

На три дні Рівне перетворилося на модну столицю. Покази відомих у місті брендів та презентація колекцій нових дизайнерів – це все зібрано в одному місці. 26, 27 та 28 жовтня у новому «Manhattan City Hall» проходить VIII сезон модної події «Fashion Time» осінь-зима 2013.
Особливістю цьорічного «Fashion Time» стала не тільки зміна місця проведення, а й збільшення тривалості заходу до трьох днів, а також вручення подарунків гостям свята.

Першого дня усім присутнім продемонстрували дві колекції відомої рівненської майстрині Зої Романової. Вражали публіку молоді дизайнери – Наталія та Світлана Козубовські, а також неординарну колекцію продемонструвала Ганна Водоп'ян.

Другий день свята моди запам’ятався показами постійних партнерів заходу «Fashion Time» - відділів «Space» і «Інтер Стиль», а також магазину «Євротайм». Так, одяг із відділів «Space» та «Інтер Стиль», демонструють на показах вже увосьме. Моделі продемонстрували публіці вишукані костюми, сукні, а також – пальта та шуби, які будуть актуальними цього сезону.





БІЛЬШЕ ФОТО

- Ми постійно співпрацюємо, адже коли колекція висить просто у відділі, то це одне, а коли її демонструють на подіумі, то це зовсім інакші відчуття, - розповідає власниця відділів «Space» та «Інтер Стиль» Марія Пивовар. – А ще приємно те, що наші колекції демонстрували відомі у Рівному моделі та ведучі, серед яких журналістки телеканалу «РТБ» Оксана Жужельська та Руслана Хоменюк.



Журналістки, які виступають у ролі моделей, не приховують свого захвату і розповідають про те, що цього разу було вже звичніше, адже вже мали досвід виступу у попередньому сезоні «Fashion Time». Нагадаємо, що VII сезон «Fashion Time», який відбувся у квітні, відзначився тим, що у ньому колекції представляли відомі рівненські журналісти.

Ведучою "Fashion Time" традиційно була наша колега, редактор рівненського глянцевого журналу "Вітаємо!" Олена Гаврилюк
Ведучою "Fashion Time" традиційно була наша колега, редактор рівненського глянцевого журналу "Вітаємо!" Олена Гаврилюк


Рівненські журналісти на один вечір стали моделями



БІЛЬШЕ ФОТО

Під час показу годинників відділу «Eurotime», власниками якого є Ірина та Роман Чокани, присутні змогли перейнятися частинкою Японії. Маленькі та дорослі гейші демонстрували годинники і епатажні зачіски. А також навчали всіх «Цінувати свій час», адже саме це було девізом колекції.





БІЛЬШЕ ФОТО

- Моя донечка Вікторія демонструвала сьогодні колекцію годинників, - ділиться враженнями мама маленької моделі Наталія Заборовець. – Це подія в житті кожної з маленьких моделей. Вони підходять до цього дуже відповідально та наполегливо працюють для того, щоб усе вдалося.



Модна подія FASHION TIME у Рівному: коти, зайці, сукні-трансформери і 63 моделі!

БІЛЬШЕ ФОТО

Підсумковий день VIII сезону «Fashion Time» відбудеться вже завтра і з впевненістю можна сказати, що там теж усіх чекатиме багато цікавого, модного та епатажного!





На правах реклами