Ми у Facebook
28.10.2013, 08:55

Яке місто Рівненщини перемогло у всеукраїнському конкурсі "Населений пункт найкращого благоустрою?"

23 жовтня уряд прийняв розпорядження «Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2012 рік». Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.
За першою категорією населених пунктів (міста понад 500 тис. населення) I місце здобули міста Київ та Одеса, ІI місце — міста Донецьк та Дніпропетровськ, третє — міста Кривий Ріг та Львів.

За другою категорією населених пунктів (міста від 150 до 500 тис. населення) I місце отримали міста Севастополь та Кременчук Полтавської області, II місце — міста Вінниця та Миколаїв, а III місце — міста Бердянськ Запорізької області, Івано-Франківськ та Луцьк Волинської області.

За третьою категорією населених пунктів (міста від 50 до 150 тис. населення) I місце посіли міста Іллічівськ Одеської області та Комсомольськ Полтавської області; II місце — міста Ковель Волинської області, Артемівськ Донецької області та Коломия Івано-Франківської області; III місце — міста Лозова Харківської області, Червоноград Львівської області та Первомайськ Миколаївської області.

За четвертою категорією населених пунктів (міста до 50 тис. населення): I місце — міста Радивилів Рівненської області та Славутич Київської області; II місце — міста Глухів Сумської області, Миргород Полтавської області та Димитров Донецької області; III місце — міста Снятин Івано-Франківської області, Чугуїв Харківської області та Ладижин Вінницької області.

Частина мощей цілителя Пантелеймона відтепер постійно зберігатиметься у Радивилові

До речі, Радивилів наступного року святкуватиме ювілей - 450-річчя від часу першої писемної згадки. Святкування планується на травень 2014 року.

До 450-річчя Радивилова збудують фонтан і відкриють пам'ятник

За п’ятою категорією населених пунктів (селища) І місце - селища Квасилів Рівненської області та Козача Лопань Харківської області; ІІ місце - селища Гребінки Київської області та Чорнобай Черкаської області; ІІІ місце - селища Костянтинівка Миколаївської області, Велика Лепетиха Херсонської області та Залісці Тернопільської області.

За шостою категорією населених пунктів (села) – І місце - села Гаврилівка Харківської області та Шотівка Херсонської області; ІІ місце - села Лукашівка Черкаської області, Кам’янка Житомирської області та ПолянаЗакарпатської області; ІІІ місце - села Нижній Вербіж Івано-Франківської області, Музиківка Херсонської області та МицівціХмельницької області.

ТОП-5 міст Рівненщини

Відповідно до зайнятих місць, переможців нагородять дипломами Кабінету Міністрів України І, ІІ та ІІІ ступенів.

Щорічний всеукраїнський конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» в Україні проводять з 2002 року, відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» і постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.03 №1119.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ