Ми у Facebook
29.10.2013, 17:32

У Рівному гурт OT VINTA та оркестр BREVIS влаштують шоу на честь рок-легенд AC/DC [+Фото]

Унікальний кавер-концерт незабаром чекає на рівненських шанувальників важкого року. У Рівному виступить триб'ют-гурт "AS/DS", який має ексклюзивне право на виконання творів легендарних "AC/DC". Разом з "AS/DS" на одну сцену вийде рівненський рок-гурт "OT VINTA" та симфонічний оркестр "BREVIS".
Офіційний триб'ют-гурт "AS/DS", що має офіційний дозвіл на використання творів легендарного австралійського гурту "AC/DC", завітає до Рівного, де зіграє унікальне кавер-шоу, присвячене 40-річчю від створення "AC/DC".

- Цього року виповнюється 40 років гурту "AC/DC", - говорить автор ідеї концерту, лідер гурту "OT VINTA" Юрій Журавель. - І я, як старий шанувальник цього гурту, не міг залишитися осторонь такої події. Ми вирішили запросити офіційний триб'ют-гурт "AS/DS", який звучить не гірше, ніж оригінал. Ми уже відіграли з ними 3 чи 4 концерти на величезних байк-шоу в Росії та Україні і я сподіваюсь, що шанувальники року у Рівному оцінять і ми відтягнемось "на повну катушку"!



Кліп рівненського гурту OT VINTA визнали найкращим

За словами Юрія Журавля, гурт "AC/DC" він полюбив ще до того, як почув їхню музику.

- Ці букви, "AC/DC", чимось заворожують, - говорить Юрій Журавель. - Пам'ятаю у нас в будинку жив хлопчина, роки на 4 старший за мене, і він на стінах будинку писав ці загадкові букви "AC/DC", до яких мене уже тягнуло.



Юрій Журавель додав, що під час перебування у Москві гурт "OT VINTA" сфотографувався з барабанщиком "AC/DC" Крісом Слейдом.

Унікальність рівненського концерту в тому, що "AS/DS" відіграють музику "AC/DC" разом з симфонічним оркестром "BREVIS".



Про творчу “кухню” оркестру "Brevis"

- У нас давно була ідея вийти на сцену разом із відомим рок-гуртом, - говорить керівник оркестру "BREVIS" Геннадій Фіськов. - Все в нас не вдається з деякими (Геннадій дивиться на Юрка Журавля - прим. авт.) вийти на одну сцену, хоча матеріал готовий. І тут виникла ідея з "AC/DC", тим більше у нас дещо з їх музики є і ми готові попрацювати ще. Думаю все вдасться.



Як додав Геннадій Фіськов, у виконанні "BREVIS", окрім спільного виступу з "AS/DS", на концерті прозвучать абсолютно нові композиції, які рівняни ще не чули.



До слова, гурт "AS/DS", який до слова є українським, київським, вважається чи не найкращим триб'ют-гуртом на теренах СНД. За плечима його музикантів уже понад 150 концертів на теренах України, Росії, Білорусі. Цікаво, що гурт встановив рекорд відігравши 30 концертів за 39 днів, здолавши при цьому відстань у понад 25000 кілометрів.

Концерт "AC/DC" celebration" відбудеться у МПК "Текстильник" 16 листопада й розпочнеться о 19.00. Вартість квитків, за словами директора МПК "Текстильник" Тараса Максименка, вартують від 60 грн. до 200 грн.





На правах реклами