Ми у Facebook
30.10.2013, 06:37

До старту Олімпіади залишилось 100 днів: Сочі не готові до Ігор

З'ясували, чому гаснуть олімпійські факели.
Російський блогер Євгеній Козлов у своєму твіттері зазначив: причина того, що головний символ зимових Олімпійський ігор у Сочі 2014 - олімпійський вогонь - гасне, бо факели збирали студенти, та додав до запису посилання на вакансію збирача.

Олімпійський факел вибухнув у руках дівчинки у російській Костромі [+Відео]

У вакансії, опублікованій на сайті Сибірського державного аерокосмічного університету імені академіка Решетнева, описані умови підробітку на літо для студентів ВНЗ у Красноярську, пише newsru.com. Спудеям пропонували збирати олімпійський факел повний день з 26 червня до 26 липня 2013. Передбачали, що студенти, які влаштуються на цю роботу, отримуватимуть по 1000 рублів (близько 200 гривень) на день. На сайті університету замовником зазначена місцева компанія ТОВ "Вариант-999", офіційний сайт якої з невідомих причин недоступний.

Влада, яка витратила на організацію Олімпіади "непристойно великі" кошти, обіцяла, що факели "не погаснуть за жодних обставин". Та гасли вони щонайменше 25 разів.

У Москві вдруге згас факел з олімпійським вогнем Сочі-2014

Востаннє факел погас у руках міністра культури Володимира Медінского у Санкт-Петербурзі 27 жовтня.

До слова, естафета завершиться 7 лютого 2014 року у Сочі, в день відкриття Ігор.

Тим часом, у середу, 30 жовтня, стартує відлік останніх 100 днів до початку XXII зимових Олімпійських ігор, що відбудуться у Сочі, йдеться на ua.euronews.com.

Попри найбільший бюджет в історії Олімпіад – за різними джерелами, він сягає 50 мільярдів доларів США, що трохи більше 36 мільярдів євро – рівень готовності Сочі до приїзду понад 120 тисяч глядачів та майже 5,5 тисячі спортсменів допоки викликає сумніви. І види досі недобудованих арен лише їх поглиблюють.





Рівненська фристайлістка виступить на Олімпіаді в Сочі… за Білорусь






На правах реклами