Ми у Facebook
31.10.2013, 07:18

Допоможіть дітям Рівного підготуватися до зими

Уже не вперше до небайдужих рівнян звертаються із проханням допомогти сім’ям, які опинилися у важких життєвих обставинах, підготуватися до зими. Мова, у першу чергу, про сім’ї з дітьми, батьки яких не мають можливості придбати їм зимовий одяг.
Благодійну акцію “Готуємо дітей до зими” Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить спільно з Рівненським обласним та Рівненським міським осередками "Ліги соціальних працівників України" вже не вперше.

Благодійна акція “Готуємо дітей до зими” передбачає збір дитячих речей (одягу, взуття) та надання адресної допомоги дітям з сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Діти чекають на вашу допомогу. Якщо ви небайдужі до чужої складної долі та маєте чим допомогти, звертайтесь у Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Рівне, вул.Шевченка, 45 (другий поверх), тел. 26-05-55, 26-05-54, 22-14-82.

Нагадаємо, нещодавно рівненські пластуни вирішили допомогти безхатченкам. А тому закликають усіх небайдужих принести теплі речі, якими ви не користуєтесь, аби роздати їх знедоленим.





На правах реклами