Ми у Facebook
31.10.2013, 11:42

У Рівненській Українській Національній Асамблеї (УНА) нове керівництво

30 жовтня відбулися міська та обласна конференції організації Українська Національна Асамблея (УНА), на яких було обрано нових керівників міської організації та обласної молодіжної організації. Хто відтепер очолюватиме УНА на Рівненщині? Дізнаєтесь далі!
На засіданні міської конференції Рівненської міської організації Українська Національна Асамблея (УНА) обрали нового керівника. Відтепер міську організацію очолюватиме Ярослав Гранітний.

Ярослав Гранітний - приватний підприємець, розвиває власну фірму, що пов'язана з будівельними роботами. Свій трудовий шлях Ярослав Сергійович розпочав з роботи токарем на Рівненському заводі тракторних агрегатів. Згодом потрапив до лав 6 окремої десантно-штурмової бригади. Спробував попрацювати охоронцем. А у 2000 році поїхав до Росії, де вступив до Московської фінансово-юридичної академії.

Ярослав Гранітний
Ярослав Гранітний


Ярослав ГРАНІТНИЙ: Послідовник князя Святослава

На обласній конференції було обрано керівника Рівненської обласної молодіжної організації Української Національної Асамблеї. Ним став Іван Гетьман.

Іван Гетьман
Іван Гетьман


Довідка:

УНА-УНСО — українська політична партія націоналістичного спрямування. Створена 1990 року. Брала участь в парламентських виборах в Україні. Члени партії брали участь у придністровській, грузино-абхазькій та чеченській війнах.

Також на конференціях було обрано кандидатів, що представлятимуть місто та область на Всеукраїнському з’їзді.






На правах реклами