Ми у Facebook
31.10.2013, 13:50

Популярний серед рівнян курорт "відрізали" від мобільного зв'язку

Якщо у Рівному місцеві депутати борються з рекламою тютюну та пива, то у курортному містечку Яремче міські обранці вирішили заборонити... мобільний зв'язок. Таке рішення вони ухвалили після звернення мешканців, які поскаржилися на шкідливий вплив "вишок" мобільних операторів.
Улюблене багатьма рівнянами курортне містечко Яремче, що на Івано-Франківщині, днями залишилося фактично "відрізаним від світу", адже у місті практично повністю відключили мобільний зв'язок.

Таке рішення, як інформує інтернет-видання "Версії", було прийняте під тиском "ініціативної групи" мешканців будинків, що знаходяться неподалік базових станцій операторів мобільного зв'язку "Київстар" та "МТС". Мешканці скаржилися на нібито погане самопочуття, яке, на їх думку, було спричинене дією сигналу, що подають базові станції.

Рівняни скаржаться на перебої зв'язку в мережі "Київстар"

Санепідемстанція міста провела необхідні дослідження, проте жодних порушень у роботі станцій та негативного впливу на здоров’я населення не виявила.

У Рівному знову заговорили про заборону реклами тютюну і пива

Висновок контролюючого органу обурених мешканців не задовольнив. Як результат - рішення міської ради про розірвання договорів з "Київстаром" та "МТС".



Більшість мешканців Яремче причини відключення зв'язку не розуміють...

- Так, сьогодні відключили, - розповідає мешканка м. Яремче Ярина. - Причина поки невідома.

... і пишуть обурені коментарі в інтернеті, який поки працює :)

- Нема мобільного зв'язку в Яремче. Дзвони в трембіту... Дожилися... Ідіотизм..., - пише мешканка туристичного Прикарпаття Тетяна.

Мешканці Яремче сподіваються, що зв'язок все ж відновлять.





На правах реклами