Ми у Facebook
31.10.2013, 14:17

Колишній головний міліціонер Рівненщини став губернатором Львівщини

Президент України Віктор Янукович призначив головою Львівської облдержадміністрації Олега Сала. З березня 2010 року по травень 2011 року він очолював Управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області.
Іншим своїм указом Віктор Янукович звільнив з посади голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука та призначив його своїм радником.

Як нагадує "Українська правда", "з квітня 2003 року Олег Сало - заступник начальника УМВС на Львівській залізниці з громадської безпеки, згодом очолив це Управління. З грудня 2003 по січень 2005 року генерал-майор міліції Сало Олег Михайлович очолював УМВС України у Львівській області. У листопаді 2005 року Львівська облрада дала згоду на взяття його під варту і притягнення до кримінальної відповідальності як депутата облради. Проти Сала були порушені 2 кримінальні справи: "перешкоджання здійсненню виборчого права з використанням службового становища" і "зловживання владою або службовим становищем". Після цього він був оголошений у міжнародний розшук".

Олег Сало: відверте інтерв'ю для OGO.ua

"У жовтні 2006 року ГПУ повернула кримінальні справи, порушені проти Сала, у прокуратуру Львівської області для дорозслідування. 19 лютого цього року Печерський райсуд Києва прийняв рішення припинити кримінальні справи проти Сала "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину", - продовжує "УП". - У період з березня 2010 року по травень 2011 року очолював УМВС України у Рівненській області. Згодом був радником Міністра внутрішніх справ по Західному регіону України. До призначення начальником УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Сало обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС України
".

Олег Сало: досьє на OGO.ua

Олег Сало у проекті "ОГО" "ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2010"





На правах реклами