Ми у Facebook
01.11.2013, 12:00

Відірвися по-новому!

Запитайте у подруг, який день тижня вони вважають найкращим. Напевно, більшість із них скажуть: п’ятниця. І це не дивно, адже попереду - два вихідних! Можна виспатися, поніжитися в ліжку, почитати, погуляти… І взагалі, відпочити від праці праведної.
Але тоді чому ж у понеділок ми почуваємось втомленими й розбитими, немов і не було дводенної паузи? Чому виникає почуття незадоволення і здається, що час витрачений даремно?

Виявляється, причина — в одноманітності. Коли сценарій довго залишається незмінним, створюється відчуття, що ви, як герой Білла Мюррея з відомого фільму “День бабака”, знову і знову переживаєте одні й ті ж самі події.

Як розпізнати сезонну депресію…

З часом помічаєте: вас дратує те, що нещодавно приносило задоволення. І ранкова кава віддає гумою, улюблені книжки стають нудними, із друзями розмовляєте, немов автовідповідач… Висновок один — треба змінювати звички!

Тільки не налаштовуйтеся на швидкий результат, адже зміни не даються легко. У вихідні хочеться багато зробити: посидіти з подружками, переглянути новий фільм, прибрати у квартирі, позайматись із дітьми, провідати батьків, а якщо залишиться час, — “підтягнути хвости” по роботі... Словом, планів — купа, а от здійснити їх просто неможливо. І це вас дратує?



Вчені знають, скільки разів на тиждень потрібно займатися сексом

Заспокойтеся, нічого страшного не відбувається. Як казав Кузьма Прутков, “нельзя объять необъятное”. А тому вчіться відокремлювати головне від другорядного. Дотримуйтесь основних правил: по-перше, приймайте рішення на “свіжу” голову, по-друге, пам’ятайте, що у вихідні треба відволіктися від повсякденних турбот.



Отже, увечері в п’ятницю зручно влаштуйтеся в кріслі, увімкніть спокійну музику і запишіть на папері все, що збираєтесь зробити в суботу та неділю. І необов’язково обирати відпочинок “по-крутому”. Можна організувати романтичну вечерю коханому або обід для близьких друзів...



Шлях до серця татарина лежить через… чак-чак [+Фото]

Експериментуйте, і, головне, любі рівнянки, зробіть свій вікенд незвичайним, щоб наступного понеділка повернутися на роботу задоволеною та бадьорою.





На правах реклами