Ми у Facebook
01.11.2013, 17:00

Любовний гороскоп на листопад 2013

Що віщують зорі закоханим, одруженим і тим, чиє серце ще вільне.
Незважаючи на те, що надворі холоднішає і природа поступово готується до зимового сну, листопад обіцяє бути дуже щедрим на сильні емоції. Це місяць, коли закохатися вдається навіть тим, хто раніше був абсолютно впевнений, що ніколи не втратить голову через якісь там любовні переживання. Щоправда, не завжди нові стосунки складаються гладко і гармонійно: період «притирання» для багатьох пар, що утворилися в листопаді, може затягнутися надовго. Все залежить від того, чи будете ви досить мудрі й поблажливі до недоліків і помилок людини , яка привернула вашу увагу . Що ще чекає нас на особистому фронті у листопаді, розповіла Леді Mail.Ru.


Початок листопада - час службових романів. Якщо ви давно збиралися пофліртувати з симпатичним колегою або запросити ділового партнера на «неформальну» чашку кави, знайте - сприятливий момент для цього настав! Не треба приховувати свої справжні наміри та інтереси: вас зрозуміють правильно , якщо будете щирі й зізнаєтесь своїй симпатії про свої почуття. У вже сформованих пар - чудова можливість повернути у стосунки забуту нотку романтики. Гарний період для спільних поїздок, відпочинку за містом, задушевних розмов…

Середина місяця - надзвичайно цікавий і водночас небезпечний період. Навіть дуже холоднокровні і завбачливі люди здійснюють неадекватні вчинки, забувають про обіцянки та зобов'язання, руйнують власні плани на майбутнє заради швидкоплинного захоплення і миттєвєвого задоволння. Стосунки, які починаються у цей період, навряд чи триватимуть довго.

Кінець листопада - це не просто романтичні захоплення, а й нерозділене кохання, страждання, мрії та фантазії, високі почуття, у тому числі платонічні, які для багатьох стануть потужним джерелом натхнення і життєвих подвигів.



Астрологічний прогноз романтичних стосунків на листопад 2013 року для знаків Зодіаку



Овен
Дуже складно розібратися у власних суперечливих почуттях. Вашої прихильності домагається не одна людина, і зробити вибір дуже непросто. Серце мовчить, і більш-менш-досвідчені Овни покладаються виключно на власний розум. З вибором важливо не поспішати: далеко не всі люди такі, як здається на перший погляд…

Телець
Ви не шукаєте труднощів і йдете найпростішим шляхом – тож звертаєте увагу тільки на тих, кому явно подобаєтеся . Проблема в тому, що людина, яка справді відчуває до вас сильні та щирі почуття, приховує їх і дуже страждає, коли ви даруєте свою увагу комусь іншому. На щастя, до кінця місяця ви зрозумієте, хто вам потрібен.

Близнюки
Ви вкрай непостійні у своїх уподобаннях і абсолютно непередбачувані для оточуючих. При цьому кокетуєте і фліртуєте так спритно, що ваша репутація залишається абсолютно бездоганною. А ще у середині місяця можлива розмова, яка зіграє важливу роль у вашому житті. Не бійтеся швидкого розвитку подій – справжнє кохання зовсім не потребує багаторічної витримки!

Рак
Ви надто зайняті роботою чи іншими важливими справами, щоб серйозно замислитися про особисте життя. Але це не означає, що там не відбувається нічого цікавого - просто ви дозволяєте подіям пливти за течією у старанно прокладеному руслі. Листопад принесе зміни на краще вже сформованим парам, а одиноким представникам знака підкаже, як поводитись, щоб зустріти свою «половинку».

Лев
Якщо ви запланували на листопад відпустку або навіть ділову поїздку, можна не сумніватися, що далеко від дому на вас чекає романтична пригода, а то й щось більш серйозне. Не будуть нудьгувати і ті, хто обстановку міняти не збирається - любов буває і з доставкою додому. Всі романи, що починаються в листопаді, об'єднує одне - досить довго вони будуть «стосунками на відстані», що, втім, аж ніяк не позначиться на силі почуттів.

Діва
Якщо ви вже багато разів обіцяли собі не наступати на ті самі граблі, знайте - листопад піднесе їх вам під новим соусом. Самі того не бажаючи, ви повторюєте давні помилки, а тому нові стосунки розвиваються у вже знайомому ключі, а в багаторічні повертаються старі проблеми. Не засмучуйтсь, адже у вас ще є шанс змінити свою поведінку.

Терези
Оточуючі закликають вас до спокою, розсудливості й терпінню – і марно. Закохавшись так, як закохуються тільки в юності, ви можете поводитись, як наївний підліток. Але зірки до вас прихильні: цього разу за ваше серце можна не боятися. Для Терезів, котрі вже зустріли свою половинку, листопад буде сповненим романтики і приємних моментів.

Скорпіон
Роман, що закрутиться в листопаді, може бути яким завгодно, але нудно точно не буде! Ви майстер з будь-якої події зробити драму, комедію або детектив - і тільки від вашого настрою залежить, якому жанру віддасте перевагу. Листопад - один з тих місяців, коли варто вести щоденник, хоча б заради того, щоб ваші онуки могли читати його і заздрити силі ваших почуттів та насиченості вашого особистого життя.

Стрілець
Не можна сказати, що ви оточені увагою шанувальників, але в цьому і потреби немає, адже людина, яка вам дуже симпатична, не приховує своєї зацікавленості. Вона буде поруч у важкі хвилини, знайде слова підтримки, прийде на виручку, розвеселить або посумує з вами за компанію. Листопад для Стрільців - період комфорту в особистих стосунках. Приводів для занепокоєння не очікується.

Козеріг
Якщо ви готові визнати, що зробили помилки або прийняли неправильне рішення, знайте: ще не пізно все виправити. Листопад підходить для відновлення розірваних стосунків, повернення до людини, яку ви любите, незважаючи ні на що. Це зовсім не означає, що не може початися абсолютно новий роман - але навіть у ньому часом звучатимуть знайомі нотки, змушуючи ваше серце стискатися чи то від спогадів, чи то від щастя...

Водолій
Здається, що з точки зору особистих стосунків листопад абсолютно безперспективний: справ у вас так багато, що й на побачення нормально сходити ніколи, а закохані Водолії ледь знаходять час для того, щоб приділити увагу своїй половинці. Але все ж назвати місяць безнадійним не можна: хоч ньому буде менше кокетства, флірту і романтики, ніж хотілося б, але шанс почати нові стосунки у вас є, просто основою для них будуть спільні інтереси та погляди на життя.

Риби
Вірте в свої сили - зараз для вас немає практично нічого неможливого. Ситуація, яку довгий час вважали безвихідною, змінюється, відкриваючи перед вами відразу кілька шляхів до особистого щастя. Обираючи, яким з них піти, прислухайтеся тільки до власної інтуїції. Поради навіть найближчих і люблячих вас людей вам зараз ні до чого.

Підготувала Галина Цуканова, за матеріалами Леді Mail.Ru





На правах реклами