Ми у Facebook
03.11.2013, 10:12

Осінь-зима 2013: трендові текстури для нігтів [+Фото]

Фото: Dmitri Gromov/Rusmediabank.ru

Класичний червоний лак або модний nude - безпрограшне рішення. Про це знає більшість рівнянок, але іноді хочеться «пограти» з дизайном нігтів, приміряти нові ідеї. У той же час, можливостей робити трудомісткий нейл-арт у зайнятої жінки не так багато. Що ж зробити? Є рішення, і при цьому трендові.
Текстурований лак для нігтів - готовий і абсолютно простий нейл-дизайн. Вам не потрібні пензлики, скотч, намистини та інші пристосування. Один штрих пензликом з лаком - і перед вами оригінальне і ефектне рішення. Часу на такий манікюр піде стільки ж, скільки на класичний, а результат вразить своєю креативністю та новизною.

Майже кожен сезон дарує нові текстури і фактури лаків для нігтів. Залишається дізнатися, що пропонує новий сезон, а також - купити новинку і насолоджуватися модними нігтями.

Найбільш трендові текстури для нігтів осінь-зима 2013:

• Оксамит



Матові фактури завжди затребувані в осінньо-имовий сезон. Якщо минулої осені в тренді були матуючи верхні покриття, то зараз є краще рішення - готові лаки з оксамитовою текстурою. Коли цю ідею представляли на Тижні моди в Нью-Йорку, то довелося застосувати кмітливість. Майстер манікюру, яка працювала на показі ALEXANDER WANG, придумала прикладати м'яку тканину до злегка підсохлого лаку і таким чином створила ефект матових вельветових нігтів.

ФОТО: Добірка кращих варіантів новорічного манікюру

Але є і новий спосіб - купити готовий вельветовий лак. Наприклад, британська маркаCiate, відома своїми креативними наборами для домашнього нейл-арту, випустила спеціальний «оксамитовий» набір. Він містить: лак-грунтовку для фону, пудру для текстурування, а також пензлик для нанесення текстурованого шару .

• Гума



Ще одна цікава і несподівана текстура. Нововведення створила британська компанія Illamasqua. Вона придумала цілу колекцію лаків із так званим «гумовим фінішем». Зовні флакончик лаку майже нічим не відрізняється від звичайного глянсового. А от при нанесенні нігті отримують покриття, що імітує гладку гуму - з помірним і розсіяним відблиском.

• Бетон





Дівчата, пам'ятайте, влітку самою трендовою текстурою був «мокрий пісок»? Восени пісок вже не актуальний, тому що ми повернулися з пляжів, і тепер нас оточують асфальт і бетон міста. Можливо, тому серед осінніх новинок компанія Nails Inc запропонувала покриття, яке так і називається - «Бетон» (Concrete). Запропоновано 4 відтінки покриття з ефектом, як ніби ви тільки що побували на будівельному майданчику. Ну а зараз текстуру під бетон пропонують й інші бренди .

• Мереживо



Ця текстура стає дуже популярною. На жаль, спеціального лаку, що створює мереживні візерунки на нігтях, поки не створено. Стікери не відображають фактуру (рельєф) мереживної тканини, а ми сьогодні говоримо саме про фактурні ефекти. Але є досить легке рішення. Потрібна тільки мереживна тканина з дрібним візерунком. Спочатку нігті фарбуються в основний колір (два шари кольорового лаку) . Потім на кожен ніготь накладається шматочок вирізаного за розміром мережива. Мереживо може бути будь-якого кольору, навіть контрастного, але осінні тренди диктують близькі тони. Зверху на ніготь наносять прозоре покриття - і мереживна текстура готова. Трохи трудомістке, але дуже ефектне! До того ж, мереживо ніби закріплює покриття, а манікюр буде більш стійким, ніж звичайні шари глянцевого лаку.

Магія краси: огляд рівненських салонів

• Зміїна шкіра



Популярність зміїного ефекту призвела до того, що в деяких салонах класу люкс Нью-Йорку і Лос Анджелесу стали пропонувати нейл-арт із справжньої зміїної шкіри! Послуга коштує близько 300 доларів. Ця ідея явно не для всіх, мало хто захоче заради зміїного манікюру вбивати бідних тварин.



Правда, радує те, що є альтернативи у вигляді стікерів під зміїну шкіру або створення текстури за допомогою легкої сітчастої тканини чи мережива.

• Перо



Лаки під назвою «перо» являють собою переважно пастельні покриття, що складаються з тонких «штрихів», які при нанесенні нагадують пір'я і пух. Творець текстури - Nails Inc. Є кілька колірних рішень.

Для працьовитих - ідея зі справжніми пір'ям. Наприклад, у Ciate є набори з пір'їнками, які можна наклеювати на нігті. До речі, прийом можна використовувати, і не маючи цього набору. Принцип такий же: прикладаєте перо на непросохлий лак, обрізаєте надлишки пера і закріплюєте верхнім прозорим покриттям.

• Гліттер



Блискітки в цьому році особливо актуальні. Таке відчуття, що Новий рік вже зовсім скоро, тому що косметичні бренди запропонували цієї осені величезну кількість продуктів з блискітками, у тому числі, і лаків.

Новорічний манікюр 2013: будьте стильними!

Найцікавіша новинка - дует від Revlon. Це лаки з уже готовою кольоровою гамою: лак-фон і лак-гліттер з 3D-ефектом. Спочатку слід нанести два шари звичайного кольорового лаку, потім - один або два шари Гліттера. Можна також спробувати зробити ефект «омбре». А потім обов'язково закріпити нігті верхнім покриттям, наприклад, матовим.

Будьте впевнені, любі дами, з новими трендами для манікюру увага вашим рукам та захоплення оточуючих вам забезпечені.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ