Ми у Facebook
04.11.2013, 08:56

За медаль на олімпіаді дали квартиру у Рівному

Легкоатлетка Олена Колесніченко, яка виборола бронзову медаль на юнацьких Олімпійських іграх у Сінгапурі у 2010 році, нарешті отримає обіцяну квартиру.
Після повернення з Сінгапуру рівненська спортсменка отримала у подарунок від міського голови Рівного ноутбук. А ще - обіцянку придбати квартиру. Та, як кажуть, обіцяного три роки чекають.

Рівненська легкоатлетка Олена Колесніченко мріє здобути олімпійське "золото" та поїхати у круїз [+ІНТЕРВ'Ю]

Олена Колесніченко дочекалася. Наприкінці минулого місяця міська рада Рівного виділила 285 тисяч гривень на обіцяну квартиру.

Проте не всі депутати хотіли підтримати спортсменку. Зокрема, кількох обранців цікавило чи живе Колесніченко у Рівному постійно, чи досягнула іще чогось, окрім медалі юніорської олімпіади.

За словами начальника міського управління сім’ї, молоді та спорту Сергія Шевчука, спортсменка живе і тренується у Рівному. Та й після юнацьких Олімпійських ігор має чим пишатися: була четвертою на чемпіонаті світу серед юніорів 2012 року в Барселоні, чемпіонка України в естафеті 4 по 400 метрів (2013 рік), призерка чемпіонатів України в 2011-2012 роках.






На правах реклами