Ми у Facebook
05.11.2013, 10:15

У Рівному перенесли презентацію благодійного фонду

Планувалося, що 15 листопада у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі відбудеться концерт-презентація благодійного фонду "Скарбниця Надії". Але через технічні причини концерт відклали на невизначений термін.
На концерті-презентації благодійного фонду «Скарбниця Надії" планували зібрати друзів, помічників, жертводавців, донорів крові, лікарів, чиновників, волонтерів та дітей, які перемогли онкологічні хвороби.

Організатори тим самим хотіли показати усім, що допомогти хворим людям - не так важко, як здається на перший погляд, і від маленьких зусиль кодного вирішуються великі проблеми. Крім того, в планах було представити різні напрями волонтерства, серед яких кожен неодмінно зможе вибрати близький собі по духу. Донести до громади, що допомогти ближньому легко. Висловити подяку тим, хто допомагав упродовж чотирьох років з часу утворення першої волонтерської групи.

Маленькі пацієнти рівненської онкогематології просять нове приміщення

На концерті збиралися показати презентації, розповісти про можливості співпраці та показати музичні номери, які також матимуть глибокий підтекст. Адже виступи мали демонструвати танцюристи-колясочники, діти з особливими потребами, рівненські випускники дитячого онкологічного відділення, місцеві музиканти, Крістіна з піснею онкохворої дитини, можливо будуть запрошені діти,які подолали рак, з Дніпропетровська та Києва.


У Рівному проведуть благодійний концерт на підтримку онкохворих дітей


- Наш концерт не відбудеться 15 листопада через технічні причини, - пояснює Голова правління БФ "Скарбниця Надії" Юлія Кутик. - Поки що невідома дата, коли проведемо концерт "Надія є". Адже в Рівненському академічному музично-драматичному театрі зал зайнятий на тривалий період наперед.

Коли стане відомо нову дату проведення концерту "Надія є", ми повідомимо вас на нашому порталі OGO.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ