Ми у Facebook
06.11.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: час визначатися: ламати чи будувати

День підходить для обмірковування та обговорення будь-яких питань, виправлення помилок і пошуку простих рішень.
Астрологічний прогноз: 6 листопада 2013, середа.

4 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця (перша чверть, росте)

Сьогодні день вибору, як у понеділок, і день рішучих дій, як у вівторок. Але щоб закріпити результат і таки обрати свій найкращий шлях, доведеться подумати, посперечатись, пошукати, пометушитись...

Мусимо нарешті знайти своє місце між розумними та красивими й визначитись, робити добро чи зло, будувати чи руйнувати!

Від того, що ми оберемо, багато в чому залежатимуть наше життя, настрій, стосунки і найважливіші справи у листопаді.

Гороскоп на тиждень 4 - 10 листопада

Отже, продовжуємо рухатися вперед, але разом з тим уважно аналізуємо, чи не помилилися, як на наші слова та дії реагує оточуючий світ і що кажуть люди. Нічого страшного, якщо помилилися - ще не все втрачено, дещо можна безболісно виправити і навіть повернути )

Буде важко зосередитися на роботі, навчанні, але це не завадить знайти просте рішення, як впоратися з терміновими завданнями. Добре, якщо поруч хороші друзі, союзники та помічники.

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

День підходить для обмірковування та обговорення будь-яких питань - як професійних, бізнесових, громадсько-політичних, так і сімейних, особистих, інтимних. Ще б пак: сьогодні люди схильні казати те, що думають.

Можливі невеликі грошові надходження. Добре робити подарунки близьким людям та коханим.

Ідеальний день для вчителів, батьків і начальства, особливо якщо спілкування з дітьми, вихованцями та підлеглими пройде у неформальній обстановці. Посіяні зерна дадуть чудові результати.

Порада садівникам-городникам: у період, коли Місяць росте (з 5 по 15 листопада), очищають ділянку від залишків рослин, лікують стовбури дерев, вкривають троянди, клематіси та інші теплолюбні багаторічні рослини.

Фото: narod.i.ua





На правах реклами