Ми у Facebook
06.11.2013, 17:21

"ТРІО ГУРЧИКА" з Росії зіграють у Рівному іронічний джаз [Анонс]

7 листопада о 19-30 на сцені бару "Blues&Jazz" в рамках "Джазової Осені 2013" з ексклюзивною програмою виступить російський гурт "ТРІО ГУРЧИКА" (м. Єкатеринбург, Росія).
Рівненська джазова публіка добре пам'ятає "Free Spoken Band", який на фестивалі "Art Jazz Cooperation" відрізнявся свіжим та яскравим поглядом на джаз і музику в цілому. Так от двоє з музикантів - це вже знайомі по FSB Антон Ільєнков - гітара, і Олександр Булатов - контрабас. А чудовий композитор, піаніст – віртуоз Ілля Макаров, гратиме в Рівному вперше.

Чому варто слухати "ТРІО ГУРЧИКА"? Тому що музика від "ТРІО Гурчика" - це суміш класики і джазу, європейської музичної культури і російської романтики. Ця музика буде доречною на вулицях блакитного узбережжя Франції, в залі кінотеатру на сеансі романтичного кіно, або на сцені великого або камерного концертного залу.

Скрипалі-віртуози з Польщі зачарували рівненську публіку

Тому що на фестивалі "Jazz Koktebel" про них писали:
"Інтелектуальна (але нітрохи не нудна), часом іронічна музика. Мабуть, головну роль у ній відіграє цитування та стилізація: тут поєднуються цитати з Грига та кінофільмів про агента 007, стилізації під Баха і Рахманінова, world music та іронічний фокстрот, босанова і звуки комп'ютерних ігор. І все це легко, витончено,та несподівано. Словом, це і є дух справжнього джазу".

І ще тому, що як уже відомо, "ТРІО ГУРЧИКА" - учасники майбутнього "Alfa Jazz Fest" у Львові. Що ж… Як пишуть у таких випадках джазові рецензенти: highly recommended.

У холодну осінь рівнян зігріє феєричний джаз

Про музикантів:

Ілля Макаров (Gurchik) - єкатеринбурзький музикант і композитор. Широкий спектр музичних напрямків і спрага творчості дозволяють йому не тільки виступати в якості сесійного музиканта - виконавця, а й складати власні оригінальні музичні опуси та музику для кіно.

Антон Ільєнков – гітарист та композитор. Закінчив Свердловське музичне училище ім. П.І. Чайковського. На сьогоднішній день найпрогресивніший з уральських гітаристів, експериментатор і захоплений дослідник сучасних музичних горизонтів.

Олександр Булатов - унікальний басист з прекрасною технікою, універсальною як для виконання традиційних форм джазу, так і для різних сучасних течій джазової музики: фанк , ф'южн, фрі-джаз, сучасна авторська музика.



Отже, "ТРІО ГУРЧИКА" (м. Єкатеринбург, Росія).
7 листопада, 19:30, Бар "Blues & Jazz" (вул. 16 липня, 7)
Вхід – 80 грн.

Генеральний спонсор "Джазової осені 2013" - торгова марка "Бучач". Бучач – славімо Галіцію!

Детальна інформація за тел. 43-29-73, (067)363-34-18.





На правах реклами