Ми у Facebook
06.11.2013, 22:22

Як рівнянкам підібрати правильний колір волосся?

Кажуть, коли жінка хоче щось змінити у своєму житті - вона змінює колір волосся. Якщо ви теж збираєтеся наважитись на такий крок та пофарбувати волосся, тоді наші поради - саме для вас!
Колір волосся змінює загальний образ. Якщо колір вашого волосся підібраний правильно, то очі стають виразнішими, а колір обличчя - свіжішим. Якщо ви наважилися пофарбувати волосся, тоді ми пропонуємо вам підбірку корисних порад!

1. Оберіть тип фарби, який вам потрібен

Пам'ятайте, що фарби для волосся бувають трьох типів - відтінкові, нестійкі та стійкі. Щоб не помилитися з вибраним кольором, краще спочатку спробувати відтінкові засоби. Якщо колір не підійде, то нічого страшного, цей засіб змиється за 2-3 рази. Або можна скористатися нестійкою фарбою, вона додасть волоссю чудовий блиск і не проникне глибоко в структуру волосся. Погано тільки, що такі засоби погано зафарбовують сивину та досить швидко змиваються.

Якщо Вам хочеться змінити колір волосся на тривалий час, значить, потрібно використати стійку фарбу. Але подумайте, що структура волосся при такому фарбуванні порушується. Тому після цього варто використовувати засоби для догляду за волоссям.

2. При виборі фарби враховуйте кольори одягу

Якщо вам пасують речі яскравих кольорів: оранжевий, червоний, золотистий - тоді краще обрати фарби теплих тонів: пшеничний блонд, темно-рудий та каштановий.

Найчастіше одягаєш речі чорного, синього чи кольору фуксії? Тоді тобі точно підійдуть і чистий блонд, і насичений чорний.

В твоїй шафі переважна частина одягу пурпурного, червоного, сірого та зеленувато-блакитного? Обирай тоді нейтральні відтінки: блонд, шоколадний та махагон.

Ти одягаєш речі пастельних відтінків: бежевий, світло-фіолетовий, світло-жовтий? Тоді твій образ доповнять русявий, світло-каштановий та натуральний чорний кольори.

3. Природний тип шкіри, колір очей та волосся допоможуть підібрати ваш колір

Визначте хто ви по природному типу шкіри, кольору очей і волосся - Зима, Літо, Весна, Осінь і дізнаєтесь який колір вам пасуватиме!

Жінка-Весна - це теплий кольоротип, жінки цього типу мають світлі очі і світлу шкіру, волосся світлих відтінків або шатенки. Жінки цього типу можуть сміливо вибирати темно-руді відтінки, світлі тони, золотисті, медові. Не доречний буде світло-рудий колір, так як особа буде дуже блідою. Не дуже вдалим може бути платиновий або холодний попелястий відтінок або найсвітліший блонд.

Жінка-Літо володіє світлими синіми або сірими очима, колір волосся її - світла шатенка, шкіра голубуватого або рожевого відтінку. Подібним жінкам чудово підійдуть попелясті тони, платиновий блонд, популярний серед зірок, попелясто-русявий колір. Недоречні будуть темні відтінки. Жінки цього типу часто володіють невиразним мишачим кольором волосся, тому світла шатенка - це чудовий варіант для неї, він пожвавить світлу шкіру.

Жінка-Осінь - володарка світлих і темних (темно-карих, світло-карих, зелених, синіх) очей, тип волосся - шатенки чи брюнетки. Відтінок шкіри жовтуватий або золотистий. Жінкам такого типу прекрасно підійде чорний колір волосся, коричневий, шоколадний, теплий каштановий. Але ставати блондинками таким жінкам не варто, це сприятиме тому, що шкіра стане виглядати темніше.

Жінка-Зима - це холодний кольоротип, очі жінки можуть бути як світлими, так і темними, обличчя або світле, або темне, відтінок шкіри голубуватого або рожевого кольорів. У такого типу яскраво буває виражений контраст між білками очей і райдужкою. Тому такому типу краще підійде попелястий темно-русявий відтінок волосся. Теплі золотаві тони тут будуть недоречні.

Пам'ятайте, що жінка прекрасна, якщо вона сама себе так відчуває. Тому будьте щасливими з усіма кольорами волосся і в будь-яку пору року!





На правах реклами