Ми у Facebook
07.11.2013, 06:25

У Рівному тролейбуси з’єднають два спальні мікрорайони

У Рівному може з’явитися новий тролейбусний маршрут. Принаймні гроші на переобладнання високовольтних ліній для нього передбачила Рівнерада.
280 тисяч гривень передбачили у бюджеті міста депутати міськради для розробки проекту та реконструкції тролейбусної лінії на повороті з вулиці Соборної на вулицю Коцюбинського.

Сесія Рівнеради: зміни, відсутність Хомка, поіменне голосування та інше

За словами заступника міського голови Рівного, депутата Рівнеради Сергія Васильчука, у підпорядкування якого тепер входить управління транспорту і зв’язку, після реконструкції тролейбус зможе їхати прямо зі сторони центру на мікрорайон Ювілейний. Нагадаємо, зараз він рухається із заїздом до Рівненського заводу високовольтної апаратури.

Чи переживуть рівненські тролейбуси дощі? [+Фото]

Окрім того, як зауважив секретар Рівнеради Андрій Грещук, незабаром у місті можуть запустити й новий маршрут, який з’єднає два "спальні" мікрорайони міста - Ювілейний та Північний.

До того ж Рівнерада виділила КП "Рівнеелектроавтотранс" 140 тисяч гривень на пільгові проїзні для учнів та студентів. А от про купівлю нових тролейбусів, які мали б возити пасажирів по новому маршруту, поки мова не ведеться.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ