Ми у Facebook
07.11.2013, 12:02

Рівненська область: в аваріях загинуло 80 людей

З початку року в нашій області праціваники ДАІ зареєстрували 303 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, у яких 80 осіб загинули та 362 отримали поранення різного ступеню важкості.
Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВСУ у Рівненській області.

У порівнянні з минулим роком кількість ДТП змешилася на 6,5%. Крім цього, суттєво зменшилася кількість загиблих - на 25,9%, а також спостерігається зменшення кількості травмованих.

Незважаючи на те, що аварій стало менше, деякі водії
продовжують грубо порушувати вимоги Правил дорожнього руху, тим самим створюють реальну загрозу не тільки для себе, а й іншим учасникам дорожнього руху.

Рівненська область: мотоцикліст протаранив автомобіль

- Як свідчить аналіз, однією із основних причин скоєння дорожньо-транспортних пригод у 2013 році є недотримання безпечної швидкості руху водіями транспортних засобів, - говорить начальник ВДАІ УМВС України в Рівненській області Олександр Семенюк. - 48,5% від усіх зареєстрованих ДТП скоєно саме з цієї причини. Це порушення домінує, оскільки стало причиною 147 дорожньо-транспортних пригод. Виїзд транспортних засобів на смугу зустрічного руху стало причиною 36 дорожньо-транспортних пригод, у яких потерпіли люди. 42 випадки, коли водії порушили правила маневрування, призвели до ДТП.Порушення правил дорожнього руху пішоходами, а саме неочікуваний, раптовий вихід людини на дорогу, перехід проїзної частини у невстановленому місці призвело до 25 ДТП, 9 дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали громадяни, сталися з вини нетверезих водіїв. Визначено, що в більшості ДТП порушниками є люди віком від 26 до 30 років.

Рівненська область: водій збив жінку на смерть і втік

Працівники ДАІ закликають усіх водіїв дотримуватися безпечної
швидкості руху, бути уважними та дисциплінованими, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Щасливої дороги!





На правах реклами