Ми у Facebook
07.11.2013, 14:05

У Львові вперше відбудеться Форум підприємництва

Львів – не тільки культурна столиця, але й діловий центр України. 14-16 листопада 2013 року у виставковому центрі «Шувар-Експо» відбудеться головна подія в сфері бізнесу – Форум підприємництва.
Мета заходу – надати представникам малого та середнього бізнесу знання про можливості розвитку їхньої справи.

На Форумі учасники отримають корисні контакти, зможуть розповісти про власний бізнес, обмінятись візитками із сотнями інших учасників, вислухати ділові пропозиції, знайти партнерів, потенційних клієнтів та нові ідеї для бізнесу. Під час Форуму проходитимуть майстер-класи та семінари відомих бізнесменів-практиків та консультантів: Юрія Логуша, Романа Федишина, Марка Зархіна, Софії Опацької, Романа Білика, Петра Адамика, Ярослава Максимовича та інших.

Кожен із трьох днів конференції «Практика управління» буде присвячено одному із напрямів розвитку бізнесу: стратегічне управління, управління людськими ресурсами та організаційні зміни, маркетинг і продаж. Партнером із організації конференції є Львівська бізнес-школа Українського католицького університету.

Бізнес у сфері громадського харчування та продуктової торгівлі, робота із товарами широкого вжитку, а також туристичний та електронний бізнес – це теми, над якими працюватимуть учасники конференції «Власний бізнес», партнерами якої є провідні українські галузеві організації.

На потоці «Тренінг-центр» учасники вирішуватимуть практичні кейси бізнесів, розглядатимуть реальні ринкові ситуації та шукатимуть відповіді на актуальні бізнес-проблеми. Надалі ці методи учасники зможуть самостійно використовувати у власному бізнесі і переконатись у їх ефективності.

У рамках Форуму підприємництва також відбудеться перша на Заході України спеціалізована виставка франшиз «Бізнес. Франчайзинг 2013», партнером з організації якої є ТзОВ «Експо Львів».

Партнери заходу: Львівська міська рада, ОРСП «Шувар», група компаній «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти».

Організатори заходу: Львівська бізнес-школа Українського католицького університету, «Власний бізнес», «Експо Львів».

Офіційний сайт Форуму підприємництва: forum.vlasbiz.net





На правах реклами