Ми у Facebook
08.11.2013, 15:37

Хто вирубує дерева у легендарному "Тунелі кохання" на Рівненщині?

Це пообіцяла з’ясувати прокуратура Рівненської області.
Усі місцеві та всеукраїнські ЗМІ облетіла звістка, що у "Тунелі кохання", який знаходиться біля селища Клевань у Рівненському районі, знищили майже сімсот метрів дерев. Їх вирубали у шаховому порядку.

На цю інформацію спочатку відреагували представники обласної влади.

Туристична мекка року: Найромантичніше місце Рівненщини – "Тунель кохання"

За словами заступника голови Рівненської ОДА Олексія Губанова, на гілці наразі тривають профілактичні роботи: "Як мене запевнили, це не стосується безпосередньо "Тунелю кохання".

Також прокоментували ситуацію у Львівській залізниці, заперечивши вирубку дерев у "Тунелі Кохання":

Найромантичніше місце Рівненщини – "Тунель кохання" [+Фото]

"Спростовуючи поширену недостовірну інформацію, Львівська залізниця наголошує, що під’їзна залізнична колія станції Клевань проходить через лісовий масив, однак звернень колієкористувачів про недотримання габариту наближення до колії залізничникам не надходило", - йдеться у повідомленні.

У ситуацію вже втрутилась прокуратура та міліція. Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомляє: "Виявлено факт самовільної рубки дерев уздовж місця відпочинку населення "Тунель кохання", який знаходиться біля селища Клевань у Рівненському районі.

У зв’язку з цим прокуратурою області залучено спеціалістів Держекоінспекції в області для встановлення розміру завданої шкоди. Працівниками міліції вживаються заходи до встановлення винних осіб".

Легенда про живий лісовий тунель [+Фото]

Очевидно, що впорядковувати потрібно будь-яку місцевість, але вся краса "Тунелю кохання" полягає у густоті дерев. Якщо їх вирубати у "шахматному порядку", ліс стане рідким. Через дерева буде пробиватися сонце. Відтак, зникне весь ефект подарованої природою краси тунелю.

Ольга Фреймут та програма "КабріоЛіто" заїхали в "Тунель кохання" на Рівненщині [+Відео]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ