Ми у Facebook
09.11.2013, 23:27

Бокс: феєрична перемога українця Олександра Усика! [+Відео]

9 листопада в київському Палаці спорту відбувся поєдинок між українським боксером Олександром Усиком та мексиканцем Феліпе Ромеро. Це був перший поєдинок українця на професійному ринзі, які увінчався блискавичною перемогою!
У першому рунді українець виглядав "королем рингу". Одразу ж було помітно, що українець краще підготовлений. Другий раунд також не приніс мексиканцю можливості здобути перемогу над Олександром. Глядачі не помітили атак від Філіпе Ромеро, натомість українець рветься до перемоги.

Третій раунд - і перший нокдаун Філіпе Ромеро. Після бокового удару в голову справа, мексиканець не зміг встояти. Перед четвертим раундом рахунок 40-36 на користь українця.

Розв'язка наступила у п'ятому раунді, коли Ромеро опинився у кутку рингу і пропустив короткий лівий через руку у щелепу.

Бокс: Ломаченко та Усик готуються до бою

Для досвідченого мексиканця це стала восьма поразка у профі-боксі.

Дивіться відео поєдинку Усік-Ромеро!



Бій Кличко-Повєткін: повне відео

Довідка. Олександр Усик — український професійний боксер, чемпіон світу (2011), чемпіон Європи у напівважкій вазі, чемпіон України, заслужений майстер спорту, олімпійський чемпіон (2012). Народився у 1987 році в Сімферополі. Олімпійську золоту медаль завоював 11 серпня 2012 року, здобувши перемогу над італійським боксером Клементе Руссо. Після фінального поєдинку станцював на ринзі переможний гопак.
Закінчив школу № 34 в Сімферополі, в якій навчався разом зі своєю майбутньою дружиною. Закінчив Львівський державний університет фізичної культури. Аспірант Львівського державного університету фізичної культури. Кавалер ордену "За заслуги" ІІ та ІІІ ступеня.


Фото 24tv.ua





На правах реклами