Ми у Facebook
11.11.2013, 17:20

Шоу "Зупиніть, я закохалася": чи змогли рівненські парубки підкорити серця учасниць? [+Відео]

У вересні в місті Острог відбувалися зйомки нового телевізійного проекту "Зупиніть, я закохалась". Нещодавно шоу транслювали в ефірі телеканалу ТЕТ. Пропонуємо переглянути програму і побачити, яких холостяків продемонструвала Рівненщина усій Україні і чи змогли наші хлопці завоювати чиєсь серце?
Острог став п'ятим містом, куди завітали дівчата. Після попередніх зупинок їх залишилося десять. Учасниці очікували зустріти на Рівненщині розумних та сильних чоловіків. Не дарма одна з них заявила, що "чекає, що саме тут її носитимуть на руках".

Заступник міського голови Острога Віталій Ундір представив острозьких холостяків. Перший з них - Олександр, викладач Національного університету "Острозька академія", другий холостяк - Сергій - провідний стиліст-перукар Західної України. Чоловік сам виховує 8-річну доньку. А третій холостяк Роман працює міліціонером, він вразив своїм унікальним, як для чоловіка захопленням, - в'язання.

На побачення з Олександром згодилися піти троє дівчат, Сергія ж обрали аж четверо красунь. Роману ж пощастило привернути увагу теж трьох учасниць.


В Острозі знімають нове шоу каналу ТЕТ – «Зупиніть, я закохалась» [+Фото]


А чи лишився хтось із дівчат на Рівненщині і як пройшли побачення? Дізнаєтесь після перегляду відео!

Приємного перегляду!







На правах реклами