Ми у Facebook
12.11.2013, 11:20

У Рівному розпочався новий сезон проекту "Smart Meetings: зустрічі з лідерами, які надихають" [+Фото]

Успішних людей, які готові ділитися досвідом, та молодь, яка хоче чогось навчитися, знову зібрали разом у Рівному. 11 листопада стартував новий сезон зустрічей "Smart Meetings". Першою гостею стала організатор міжнародних конференцій у Києві, Москві і навіть Сан-Франциско рівнянка Юлія Тарасова.
Кажуть, що існує два способи отримати корисний досвід - це або самому кільканадцять разів наступити на граблі, або ж скористатися порадами тих, які вже пройшли цей шлях і стали успішними. Для того,щоб обмінятися корисним досвідом, зав'язати нові знайомства та отримати масу позитиву, у Рівному проводять заходи проекту "Smart Meetings: зустрічі з лідерами, які надихають".

Постійні відвідувачі не просто знають, а й завжди з нетерпінням чекають відкриття наступного сезону "Smart Meetings". І це нарешті відбулося - третій сезон проекту "розумних зустрічей" стартував!

Цього разу зустрічі "Smart Meetings" мають дещо інший формат. Це не просто розповідь людини, а ток-шоу (інтерв'ю), яке з гостем проводить лідер громадської організації "Smart People" Тарас Комаренко. Змінилось і місце проведення заходу - тепер це конференц-зала готелю "Мир". На першій зустрічі нового сезону проекту вона була наповнена вщерть - послухати цікаву харизматичну гостю та поспілкуватись між собою прийшло чимало як постійних відвідувачів "Smart Meetings", так і нових учасників.



Відповідальну місію - стати першим гостем нового сезону взяла на себе рівнянка, активістка, організатор міжнародних конференцій у Києві, Москві і навіть Сан-Франциско і просто гарна та позитивна жінка Юлія Тарасова.

Організатор міжнародних конференцій Юлія Тарасова: «У рівнян є шанси…» [+Фото]

Вона розповіла про свій життєвий та професійний шлях, поділилася секретами успіху, дала практичні поради щодо організації заходів та відповіла на запитання присутніх, яких було чимало.



Юлія Тарасова почала свій професійний шлях у віці 20 років, коли, ще будучи студенткою, переїхала навчатись із Рівного до Києва. "Залишивши зону комфорту, я поїхала туди, де мене ніхто не чекав. Там потрібно було швидко думати, вирішувати та діяти", - пригадує нині гостя "Smart Meetings". Юлія не боялася будь-якої роботи: працювала офіціанткою, вчителем англійської мови. Згодом саме знання англійської дозволили Юлії змінити свою професію та і загалом усе життя. Як саме - про це детально дізнались учасники зустрічі. І не лише дізнались, а й отримали доволі багато корисних порад про те, як організовувати різноманітні заходи - від зародження ідеї до підтримки зворотнього зв'язку з учасниками. "Один із критеріїв вдало проведеного заходу - це коли учасники дякують і запитують, коли щось подібне відбудеться наступного разу", - наголосила Юлія Тарасова.

БІЛЬШЕ ФОТО

- Головне, щоб у людини було бажання щось робити, щоб у неї палали очі - тоді з такою людиною варто працювати, - наголосила Юлія Тарасова. - Пам'ятайте, що кожна мить нашого життя - це шлях, на якому народжуються ідеї. Інколи вони навіть можуть народитися на кухні.

Наступна зустріч Smart Meetings відбудеться вже незабаром, а хто буде наступним гостем - скоро дізнаєтесь!





На правах реклами