Ми у Facebook
14.11.2013, 21:43

Рівненський співак стане учасником шоу "Співай, якщо зможеш"

На Новому каналі у цьому сезоні стартував новий проект "Співай, якщо зможеш". Тут співаки долають важкі та водночас смішні випробування. Вже цього понеділка у шоу візьме участь рівненський співак Микола Бобрик - учасник шоу "Битва хорів" і першого сезону телепроекту "Голос країни"!
У проекті "Співай, якщо зможеш" беруть участь дві команди. В кожній з них по чотири учасники: троє з них - зірки, а ще один - співак із народу. Команди борються за грошовий приз, який допоможе втілити заповітну мрію. А скільки саме грошей отримає команда - залежить від того, наскільки стійко зможе співати.

Здавалося б, усе так легко та просто, якби не те, що учасникам доводиться співати, коли сцена б'є струмом, на ній щось вибухає чи, наприклад, по вас бігають миші чи змії. Крім того, з кожним етапом змагань завдання тільки ускладнюються...

Вже цього понеділка, 18 листопада, у шоу "Співай, якщо зможеш" візьме участь рівненський співак Микола Бобрик. Він відомий рівнянам, зокрема, як учасник першого сезону телепроекту "Голос країни", а нині - як один із учасників хору Руслани у новому проекті телеканалу "1+1" - "Битва хорів".



Шоу "Битва хорів": Руслана взяла у свій хор рівнянина

- Мені зателефонували і запропонували взяти участь у цьому шоу. Єдине про що запитували - чи є якась мета, на реалізацію якої хотілося б виграти кошти, - розповідає рівненський співак Микола Бобрик. - Я співаю у церковному хорі Покровського собору (Свято-Покровський кафедральний собор міста Рівне - авт.), тому і сказав, що якщо виграю, то хотів би пожертвувати частину коштів на розписи собору.

Також Микола Бобрик розповів, що разом із ним в команді змагалися Юлія Войс та Дмитро Скалозубов (учасник шоу "Х-фактор"), а капітаном команди був Андрій Кравчук (EL Кравчук).

Пономарьов влаштував свято для рівненського співака Миколи Бобрика

"Співай, якщо зможеш" – шоу, яке доводить: справжні зірки вміють співати не лише при правильному світлі й хорошому звуці, а й у найважчих умовах. І при цьому вони не бояться бути смішними.

А чи переможе команда нашого земляка у цьому шоу, і чи зможе він реалізувати свою мрію - дізнаємося згодом!

Дивимося шоу "Співай, якщо зможеш" вже цього понеділка на Новому каналі та підтримаємо нашого земляка Миколу Бобрика! Початок ефіру - о 23.00!

Фото OGO.ua та зі сторінки Миколи Бобрика "В Контакте"





На правах реклами