Ми у Facebook
14.11.2013, 23:40

Шоу "Зважені та щасливі-3" покинула найважча учасниця

Сьогодні, 14 листопада, шоу "Зважені та щасливі-3" на телеканалі СТБ покинув ще один учасник проекту. Цього разу табір зважених залишила Марина Сачко, яку вже одного разу повертали на проект. Про інтригу навколо популярного телешоу - читайте далі!
Цього тижня учасників шоу перевіряли не тільки на здібності самостійно обирати свій раціон харчування, а й допомогли їм подолати один з найбільших страхів - страх висоти. Зважені повинні були пройти над прірвою по тонких канатах. Долаючи свої страхи, всі учасники завершили змагання.

Зважування цього тижня теж не обійшлося без сюрпризів. Спочатку прогнозували, що під жовтою лінією опиниться пара "рожевих" сестри Марина та Наталія Вдовенко, потім до сестер приєднався ще Сергій Сапон. Не хвилювався на зважуванні тільки Ілля, адже за результатом конкурсу саме він отримав імунітет та гарантовано залишився у проекті.

У номінацію цього тижня потрапили двоє учасників - Олексій Кислов та Марина Сачко. Олексій цього тижня опинився у номінації вперше, а ось Марина потрапляє у номінацію вже вп'яте!





Рівненський співак стане учасником шоу "Співай, якщо зможеш"

За результатами голосування більшість учасників підтримало Олексія, а додому поїхала Марина. Нагадаємо, Марині 29 років, її вага - 172 кг. Зайва вага заважає дівчині налагодити особисте життя та спілкуватися з іншими людьми.

Жителька Рівненщини "порвала" телешоу та стала зіркою інтернету

Хто ж стане переможцем шоу та скине найбільше кілограмів? Слідкуйте за наступними випусками!





На правах реклами