Ми у Facebook
15.11.2013, 13:42

Орендований "Теплотранссервіс" приніс Рівному перший мільйон

фото з сайту vse.rv.ua

Міська казна отримала гроші за оренду теплопостачального підприємства.
Як повідомив на засіданні Рівненського міськвиконкому начальник міського управління бюджету та фінансів Віктор Шульга, Рівне вже отримало майже 1,6 мільйона гривень орендної плати за комунальне підприємство “Теплотрассервіс”.

У Рівному оселі містян опалюватиме одна приватна компанія

Загалом виконання бюджету Рівного становить 103 відсотки. Зроблено це за рахунок податку з доходу фізичних осіб, надходженню орендної плати за користування майном, що перебуває у комунальній власності, реклами, від системи роздільних платежів.

Нагадаємо, за проект рішення “Про визначення переможця конкурсу на право оренди об’єкта централізованого теплопостачання — цілісного майнового комплексу комунального підприємства “Теплотранссервіс” Рівненської міської ради” у липні цього року проголосувало 42 депутати. Після довгих обговорень вони таки визнали переможцем конкурсу на право оренди цілісного майнового комплексу КП "Теплотранссервіс" ТзОВ "Рівнетеплоенерго". Воно експлуатуватиме майнову базу підприємства 10 років.

Як міські депутати рівненське тепло в приватні руки передавали [+СПИСОК]

Начальник Рівненського міського управління бюджету та фінансів Віктор Шульга про виконання бюджету Рівного за 9 місяців 2013 року:






На правах реклами