Ми у Facebook
15.11.2013, 16:42

ТОП-5 вечірок для рівнянок та рівнян: що вдягти та як розважатися

Виварка салату Олів'є, випивка-закуска і монотонне сидіння за святковим столом - вам це знайомо? Такі «свята» стають занадто нудними! Жіночий Клуб розповідає про кращі тематичні вечірки - яскраві, цікаві і веселі!
Піжамна вечірка

Ця американська традиція непогано прижилась і в нас. Так, наприклад, учора, 14 листопада, співачка Лоліта Мілявська свій 50-й ювілей відзначила в колі близьких друзів, які прийшли не у вечірніх нарядах, а... у звичайних піжамах. До речі, саме цей одяг викликає асоціацію з чимось домашнім і дуже затишним, а значить - зовсім розкріпаченим.



Дрес-код: Звичайні піжама або халат, бажано з прикольними принтами (поверніться в дитинство і згадайте ведмедиків, що прикрашали ваш одяг для сну). Сміливі дами можуть одягтися в сексуальні нічні сорочки і пеньюари. Взуття - кімнатні тапочки від пухнастих зайців до стильних шльопанців зі стразами.



Оформлення та частування: Необхідні атрибути - плюшеві іграшки, подушки, м'які пледи. Непогано впишуться в піжамну вечірку гарячий шоколад, а також фондю, яке точно збере всіх гостей за столом. Також непогано підійдуть піца, морозиво і домашні пиріжки з різними наповнювачами. Напої: усілякі соки, чай, слабкий алкоголь.

Розваги: Веселі ігри, шаради, конкурси, винахід нових зачісок та нанесення солодкого макіяжу (з крему з харчовими барвниками), ворожіння, страшні історії на ніч, бійка подушками, показ мод - жодна піжамна вечірка не обходиться без цього.

Гавайська вечірка

Це сама позитивна літня вечірка, яку можна влаштувати навіть у 30-градусний мороз! Вам особливо пощастило, якщо ви можете провести вечірку поруч з басейном або на відкритому повітрі (наприклад, на дачі, на радість сусідам, котрі копають картоплю).



Дрес-код: Дівчата в купальниках або різнокольорових спідницях і коротких майках. Чоловіки в шортах і квітчастих гавайських сорочках. Вітаються барвисті прикраси, намиста з мушель, квіти у волоссі. Босі ноги або пляжні шльопанці.

Оформлення та частування: Живі і штучні рослини, гірлянди з великих штучних квітів, великі мушлі, запалені свічки, рибальські сітки під стелею, акваріуми з рибками.
На столі - морепродукти, солодощі, фрукти, яскраві екзотичні коктейлі з міні-парасольками. Обов'язково вітайте гостей і одягайте їм на шию намисто з квітів. Танцюємо тільки під гавайську музику!

Розваги: Гра «Лімбо» (пройти під канатом (палицею) і не впасти, а після кожного проходу висоту каната міняють на меншу). Майстер-клас з навчання гавайському танцю Хула. Гра «Перевертні» (за традицією багато фраз аборигени островів кажуть задом наперед - для того, щоб обдурити злих духів). Розвага «Зваж ананас» ( визначити вагу на око).

Гангстерська вечірка

На такій вечірці навіть самий сором'язливий очкарик може відчути себе безстрашним Клайдом, а його супутниця стане чарівною Бонні на цілий вечір!

Дрес-код: Строгий костюм, біла сорочка, підтяжки і капелюх - для чоловіків. У зубах сигара, під пахвою - автомат Томпсон, у кишенях - пачки грошовий купюр.
Жінки - у відкритих вечірніх сукнях і витончених капелюшках. Боа на шиї, револьверчик під панчішною підв'язкою, довга нитка перлів.



Оформлення та частування: Мають бути наступні речі: гральний стіл (карти, рулетка), закриті штори, приглушене світло, джаз і блюз в якості музичного супроводу. Бар з великим вибором міцних напоїв. Нагодувати гангстерів можна піцою - це найлегший спосіб перекусити по-швидкому між кримінальними справами.

Вечірка стиляг

Якщо у вас є вільна хата, нові шузи і багато манюшек в кишені, то запросіть усіх знайомих чуваків і чувіх на стиляжну вечірку! Інакше кажучи, влаштуйте вінтажно-гламурний вечір у стилі 50-60- х років.



Дрес-код: Дівчата вбираються в яскраві крепдешинові сукні з пишними спідницями, витончені капелюшки з вуаллю-сіточкою, панчохи, туфлі-човники на низькому каблучку. Роблячи макіяж, не забудьте підвести стрілками очі і нафарбувати губи яскравою помадою.
Чоловіки надягають брюки-дудочки і піджак з широкими плечима. Не забудьте пов'язати оселедець - тонку краватку, і надіти сокси - шкарпетки самих яскравих забарвлень. Головне, щоб шкарпетки було видно з-під штанин. Ну, а якщо у вас пишна шевелюра - зробіть високе начісування, як у Елвіса.

Оформлення та частування: Танцювати, танцювати і ще раз танцювати! Бугі-вугі, рок-н-рол, твіст - ось що буде займати вас весь вечір. Для антуражу можете додати в інтер'єр старі радянські речі - наприклад, бабусин будильник зі знаком якості на циферблаті або старий дисковий телефон. Без старого програвача і платівок вам ніхто не повірить, що ви – стиляга. А для натхнення повісьте плакат Елвіса Преслі або Жанни Агузарової (на худий кінець)! Зовсім трохи легких закусок і вина, зрозуміло, не зашкодять.

І мега-популярна вечірка Хелловін!
Довгі роки найяскравішим святом на День усіх святих була вечірка Хайді Клум, де топ-модель з'являлася то в образі індійської богині, то дикою мавпою. Цього року Хайді перетворилася в кульгаву бабусю, заради чого їй кілька годин гримували все тіло, промальовуючи кожну зморшку на обличчі і кожну роздуту вену на нозі.

Інші зірки теж постаралися на славу: Лілі Аллен вбралася зеленим прибульцем, Майкл Корс начепив окуляри і капелюх і став вилитим Котом Базиліо, а модель Арізона Мьюз узяла в руки мітлу відьми.



Дрес-код: Перетворитися можна в будь-який відомий вам потойбічний персонаж.

Оформлення та частування: Традиційні святкові атрибути – гарбузи зі свічками всередині, павутиння, павуки, кажани (штучні!!!), фігурки відьом і котів.
Музика зловісна з уханням сов і завиванням вовків.

Подаються страви з гарбуза (суп-пюре, желе, кекси, печеня в гарбузі і т.п.). Будь-які інші вам відомі страви можна оформити у відповідності з тематикою.

Розваги: Конкурси «Найстрашніший», «Посвята в нечисту силу», «Полювання на привид» та ін..

Вечірка "Назад у СРСР"
Вечірка "Назад у СРСР"


Полюбляють проводити вечірки у різних форматах мешканки та мешканці Рівного: у стилі хіп-хоп, Українська вечірка, ВечірК, поетичний Помідорник, запальний "PARTE DE AMERICA LATINA", гаряча ніч у холодній Лапландії та інші.

Коктейльна вечірка
Коктейльна вечірка


Можна придумати безліч тематичних вечірок. Сьогодні ви влаштуєте ковбойський вечірку, завтра - чорно-білу, а післязавтра - чукотську з чумом, сирою рибою і танцями з оленями. Головне, щоб вам і вашим гостям було весело і цікаво! А салат олів'є, мабуть, можна залишити в меню!

Незвичайних вам ідей і веселого відпочинку, тим більше, що вже настала П’ЯТНИЦЯ. І попереду - два вихідних!





На правах реклами