Ми у Facebook
16.11.2013, 11:54

За що головному міліціонеру Рівненщини подарували вишивку? [+Фото]

64-річна жителька с.Переділи Рівненського району Неоніла Мельничук завітала днями до управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області з дещо незвичного приводу - жінка привезла невеличкий подарунок очільнику обласної міліції.
Неонілі Пилипівні Мельничук 64 роки. Вона мешкає у селі Переділи Рівненського району. У 2005 році її обікрали жінки ромської національності. Пенсіонерка назавжди запам’ятала шосте серпня, адже саме у цей день шість чорнявих жінок, під приводом погодувати немовля, шахрайським шляхом, відібрали у пенсіонерки гроші, які та заощадила завдяки продажу худоби.

Неоніла Пилипівна звичайно ж звернулася із заявою до міліції та відверто кажучи вже й не сподівалася про їх повернення. Та у листопаді 2012 року до неї прийшли міліціонери з хорошою звісткою про розкриття злочину та повернули пенсіонерці гроші. Сьогодні Неоніла Пилипівна дякує керівнику обласного управління міліції:

– Василю Івановичу я буду вдячна скільки буду жити. Генерал слова. Сьогодні я прийшла подякувати і принесла вишивку, яку так хотіла подарувати йому аби він знав, що не тільки я, а багато моїх односельчан знають про його добрі справи. Здоров’я йому і його підлеглим.



Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ