Ми у Facebook
16.11.2013, 15:41

Олег Вінник повертається до Рівного! [+Відео]

У грудні в Рівному відбудеться ще один концерт популярного співака Олега Вінника - як співає сам Олег, "щастя багато не буває"! Отож, рівняни, а насамперед рівнянки, які не встигли насолодитись співом Олега Вінника 7 листопада, матимуть змогу зробити це незабаром! Коли і де саме - читайте далі!
Нагадаємо, 7 листопада рівненські меломани постали перед справжнім вибором: одночасно у місті відбувалось три естрадних концерти: в обласному драмтеатрі співав Стас П'єха, в МПК "Текстильник" - Олег Вінник, а на майдані Незалежності виступала ціла команда артистів, зокрема, мегапопулярний серед молоді Дзідзьо!

Нині ті, хто хотів, але не зміг потрапити на концерт Олега Вінника, отримали таку можливість - співак повертається до Рівного! Новий концерт відомого виконавця відбудеться 14 грудня в тому ж таки МПК "Текстильник". Початок - о 19 годині.

Олегу Віннику - 40 років, він народився на Черкащині, музичну кар'єру почав іще підлітком. Співав у Черкаському народному хорі. Нині він не лише відомий в країнах колишнього СРСР, а й добре знаний у Європі, насамперед у Німеччині, Австрії та Швейцарії як талановитий виконавець головних ролей популярних мюзиклів під сценічним ім'ям OLEGG. Після блискучої участі в мюзиклі "Знедолені" за одноіменним романом Віктора Гюго був визнаний "Новим грандіозним голосом 2003 року" за версією європейського музичного видання «DA CAPO». Олег Вінник знімався у кіно та серіалах, зокрема, зіграв головну роль у серіалі "Наш Чарлі", який транслювався у 80 країнах. Останніми роками зосередився на сольній кар'єрі.

Олег Вінник даруватиме рівнянам "Щастя"



А поки 14 грудня ще не настало - насолоджуйтесь піснями у виконанні Олега Вінника на порталі OGO.ua!










На правах реклами