Ми у Facebook
17.11.2013, 19:35

Шоу "Битва хорів": у хорі Руслани співатиме рівнянин!

17 листопада на телеканалі "1+1" - другий випуск проекту "Битва хорів". У першому ефірі зіркові тренери обирали 15 кращих вокалістів, які і сформували їхні хори. У команді тренера Руслани в хорі співатиме рівнянин Микола Бобрик!
Як пише сайт телеканалу "1+1", "Битва хорів" - шоу, яке з першої хвилини вражає масштабністю і неймовірним розмахом. Битися на сцені між собою будуть 8 хорів, по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники - ними стали виконавці, визнані в Україні, Росії і за кордоном: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

У першому ефірі свої хори обирали Руслана, Гарік Кричевський, Злата Огневич та Олег Скрипка. Свої хори зіркові наставники відбирали відповідно у Львові, Одесі, Донецьку та Вінниці.

Більше про шоу "Битва хорів"

Першою 15-ку кращих обрала відома українська співачка, переможниця всесвітньовідомого конкурсу "Євробачення" Руслана. Серед тих, хто вразили зіркову наставницю був і рівнянин Микола Бобрик.



Рівненський співак стане учасником шоу "Співай, якщо зможеш"

Микола Бобрик - учасник першого сезону проекту "Голос країни". Рівняни часто мають змогу насолоджуватись його співом на різноманітних концертах і світських подіях нашого міста.



Пономарьов влаштував свято для рівненського співака Миколи Бобрика

Нині ж вболіватимемо за земляка у новому телепроекті "Битва хорів"!

День будівельника по-рівненськи: живі скульптури, танці та Микола Бобрик

Фото зі сторінки Миколи Бобрика "В Контакте"





На правах реклами