Ми у Facebook
17.11.2013, 08:30

Щоденний гороскоп: наближається Повня – контролюйте себе!

У 15-й день Місяця перед Повнею активізується внутрішній змій кожного з нас. Критичний, дуже небезпечний день з точки зору психоемоційного стану.
Астрологічний прогноз: 17 листопада, 2013, неділя.

14/15 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (друга чверть, росте/Повня).

Не дуже спокійна неділя, особливо друга половина дня – наближається Повня! Не всім спокійно сидиться на місці – люди прагнуть щось зробити й найчастіше виходить зовсім не те, не так…

Перша половина дня більш вдала. Постарайтеся максимум запланованого зробити до обіду.

Гороскоп на тиждень 11 - 17 листопада

Потім може несподівано зіпсуватися настрій. Щось піде не так. дратівливість виникатиме невідомо щерез що. Емоції та пристрасті - а потім повна апатія, а далі – суперечки з близькими людьми, друзями та однодумцями, конфлікти батьків та дітей.

Можливі якісь технічні труднощі, дрібні травми, незаплановані витрати і втрати. Не виключено погіршення самопочуття, когось очікує безсоння.

Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Будьте напоготові, контролюйте себе! Реагуйте адекватно на будь-які несподівані ситуації. А ще краще – ігноруйте різні провокації і спроби «поговорити». Обережно з алкоголем, стережіться нетверезих людей!

Любовний гороскоп на листопад 2013

Жінки та дівчата сьогодні аж надто спокусливі. Контролюйте свою сексуальну енергію і агресію!


Хочете адреналіну та небезпечних пригод? Астрологи попередили. А всім іншим порада провести цей день і вечір вдома, на природі чи в кіно – там, де почуваєтесь максимально безпечно і впевнено. І з людьми, з якими вам спокійно і затишно.





На правах реклами