Ми у Facebook
17.11.2013, 14:18

"Чудовий світ" від "ВВ": де його побачити рівнянам? [+Відео]

Уже майже місяць триває всеукраїнський концертний тур рок-гурту "Воплі Відоплясова" на підтримку нового альбому "Чудовий світ". Де рівняни мають змогу почути легендарних "ВВ"? Дізнайтесь далі!
Цьогоріч у вересні "Воплям Відоплясова" виповнилось 26 років. Нині гурт - один із найпопулярніших у світі українських рок-колективів, який дає до 200 концертів на рік!

З 20 жовтня ""ВВ" вирушили у концертний тур 20 містами України, де Олег Скрипка разом із своїми музикантами представляють свій новий 10-й ювілейний альбом, що зветься «Чудовий Світ». Під час концертів "ВВ" презентують не лише нові надбання, але й свої невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами.

До Рівного "ВВ" під час цього туру, на жаль, не завітає. Проте рівняни, які бажають наживо почути і побачити виступ Олега Скрипки і його команди, мають змогу завітати до сусіднього обласного центру - Луцька. Тут "Воплі Відоплясова" виступатимуть 28 листопада на сцені обласного драмтеатру. Графік найближчих концертів гурту "ВВ" можна переглянути тут.

26 років тому дебютував український рок-гурт "Воплі Відоплясова"

А вже зараз ви маєте змогу насолодитись "Чудовим світом" у виконанні "ВВ" на OGO.ua!

Новий кліп "ВВ" на підтримку альбому "Чудовий світ"


Олег Скрипка: Чоловік – це паблік-рілейшнз, а дружина – кризовий менеджер [ІНТЕРВ'Ю]

Слухаймо українське!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ