Ми у Facebook
18.11.2013, 13:22

У Рівному танцювали зі смолоскипами і дихали вогнем [Фото+Відео]

Перший рівненський фестиваль вогню "Rivne Fire БумБурум-2013" зігрівав рівнян сплекском адреналіну та поєднанням краси і пластики.
Танцювати з вогнем під запальні латиноамериканські ритми, демонструвати дива витримки, рішучості та сили, дихати вогнем, при цьому виконуючи акробатичні трюки - усе це і не тільки можуть учасники "Rivne Fire БумБурум-2013".

БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Зібралося їх чимало. Усі різні, віддають перевагу різному реквізиту, але мають одну спільну рису - жити не можуть без вогню.

Рівнян запрошують на вогняний фестиваль [Анонс]

- До нас приїхали друзі з Києва, Ужгорода, Львова, Луцька, Івано-Франківська... Загалом практично з усієї Укаїни поз’їжджалися учасники фестивалю. Нам дуже подобається і налаштування учасників, і глядачів. Ми хотіли зігріти рівнян цим холодним вечором, думаємо, у нас це вдалося, - переконаний організатор фестивалю, колектив вогняного перформансу "TeDaSe" Юрій Сухоставський.



БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Серед учасників фесту і Анна Лотос з Праги. Каже, приїхала у Рівне, аби зустрітися зі старими друзями, а ще взяти участь у майстер-класах, яких для учасників проводилося чимало.

- Звісно, є учасники, яких я можу чомусь повчити, але є й такі, у яких сама із задоволенням вчилась, і це здорово, - каже Анна.



Упродовж годин учасники фестивалю спершу демонстрували свої уміння у батлах, обираючи найкращих у володінні різним реквізитом. А згодом - на показових виступах. Глядачам дійство, схоже, прийшло до смаку.



Небезпечне й захоплююче свято вогню чекає рівнян вже завтра [+Відео]



БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ






На правах реклами