Ми у Facebook
18.11.2013, 08:04

В авіакатастрофі у Росії загинув син президента Татарстану [+Фото]

Пасажирський літак з Москви розбився при посадці в аеропорту Казані.
Про це повідомляє управління МНС Росії по Татарстану.
Повідомлення про катастрофу літака Boeing рейсом "Москва - Казань" ТАК-363 у міжнародному аеропорту "Казань" надійшло до МНС о 19:25 за московським часом.
"На місці працюють всі екстрені служби. За попередніми даними, загинули 44 людини, що знаходилися на борту", - йдеться в повідомленні.

За даними МНС РФ, літак Boeing 737 "вибухнув".
Сили Приволзького регіонального центру МНС приведено у підвищену готовність. З Москви до Казані готові вилетіти фахівці "Центроспаса".



Пізніше у МНС РФ уточнили дані про загиблих пасажирів літака - 50. Наразі аеропорт у Казані не працює. Відновлення роботи планується о 12:00 18 листопада.



Авіакатастрофа в Росії: літак вибухнув, загинули всі пасажири [ФОТО З МІСЦЯ ПОДІЇ] [+СПИСОК]

За даними Оперативного штабу, в авіакатастрофі загинув старший син президента Татарстану Ірек Міннеханов 1989 року народження, повідомляє "РИА Новости". За інформацією "Дождя", разом з Ірек в бізнес-класі летів Олександр Антонов - глава ФСБ Татарстану.
Інформацію про це підтвердив перший віце-прем'єр республіки Татарстан Юрій Камалтинов.

У списку загиблих також значаться жружина відомомго спортивного коментатора Романа Скворцова та громадянка Великобританії Булл Донна Кароліна.

Трагедія в Ярославлі: в авіакатастрофі загинула команда "Локомотив" [+Фото]





Нагадаємо, Смоленська авіакатастрофа 2010 року забрала життя більшої частини партійної еліти партії «Право і справедливість» на чолі із співзасновником цієї партії і на той момент президентом Польщі Лєхом Качинським і його дружиною. Усього загинули 96 осіб.


За матеріалами "РІА "Новости" та korrespondent.net





На правах реклами