Ми у Facebook
18.11.2013, 12:00

"Бізнес-ліга "ОГО" з міні-футболу: "Рівнегаз" - чемпіон! [+Фото]

Неймовірно напруженим і навіть "валідольним" вийшло протистояння "Рівнегазу" й "Рівне-112" - команд, що до останньої секунди зберігали шанси на чемпіонство. Більш фартовим виявився "Рівнегаз" й приміряв омріяні нагороди.
Останній тур Чемпіонату "Бізнес-ліги "ОГО" подарував шанувальникам міні-футболу чимало незабутніх емоцій, адже доля нагород визначалася саме в останніх матчах.

Перемоги в останніх матчах здобули "OVB", "Агроресурс" та "ОГО", проте для них ці матчі не були визначальними - на нагороди команди уже не претендували.



А ось матч "СБУ" та "Комфорт-сервіса" був для останніх "бронзовим" протистоянням, адже в разі перемоги саме "Комфорт-сервіс" виходив на третє місце.



Проте відкривши рахунок, "Комфорт" досить щвидко пропустив у відповідь, а потім й взагалі опинився у ролі того, хто наздоганяє. Проте завдяки неймовірній волі до перемоги "Комфорт-сервіс" таки переломив хід гри, зрівняв рахунок, а у підсумку переміг 5:2.



Остання гра турніру, "Рівнегаз" - "Рівне-112", виявилась своєрідним фіналом, адже команди у таблиці розділяло усього одне очко й у разі перемоги "Рівне-112" вони обходили б "газовиків".

"Бізнес-ліга "ОГО" з міні-футболу: "Рівнегаз" - "Рівне-112" - битва за чемпіонство

Гру команди розпочали обережно, адже ціна помилки була неймовірно високою. Відкрити рахунок зумів "Рівнегаз" наприкінці першого тайму й з мінімальною перевагою пішов на перерву.



У другому ж, ціною надзусиль, команда "Рівне-112" таки відігралася - 1:1. Коли рахунок став рівним у гравців "Рівне-112" відкрилося друге дихання. Вони продовжували чинити тиск на ворота "Рівнегазу" й зробили таки неймовірне - змусили "газовиків" помилитися. Спочатку один, а потім і другий м'яч опинилися в сітці воріт "Рівнегазу" - 1:3! Здавалося б, ось вона, омріяна перемога!



Але футбол - непередбачуваний, і поки гравці "Рівне-112" ще раділи третьому забитому м'ячу, "Рівнегаз" скоротив відставання - 2:3.



До фінального свистка залишалися лічені миттєвості, у які фортуна таки виявилася прихильнішою до "Рівнегазу" - влучний постріл і рахунок став 3:3! "Рівнегаз" - чемпіон!

- Неймовірне й інтригуюче завершення останньої гри нагадало мені матч збірних України та Франції, - зазначив після гри головний редактор газети "ОГО" Віталій Голубєв. - Приємно, що ідея "Бізнес-ліги" живе й дарує емоції гравцям та вболівальникам, тому є наснага організовувати змагання й надалі.

Результати усіх матчів 15-го туру:

"РЗВА" - "Агроресурс" - 2:9
"СБУ" - "Комфорт-Сервіс" - 2:5
"Альянс" - "Квартал" - 2:2
"ОГО" - "Епіцентр" - 5:1
"Тріумф" - "OVB" - 3:6
"Рівнегаз" - "Рівне-112" - 3:3

Ексклюзивний партнер "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу" - "Набережний квартал".


Підсумкова турнірна таблиця:

1. "Рівнегаз" - 35
2. "Рівне-112" - 34
3. "Комфорт-сервіс" - 28
4. "OVB" - 26
5. "Альянс" - 24
6. "Агроресурс" - 24
7. "СБУ" - 22
8. "Квартал" - 19
9. "ОГО" - 14
10. "ERVE.UA" - 13
11. "Тріумф" - 10
12. "Епіцентр" - 9
13. "РЗВА" - 6
14. "Північ-центр Лтд" - 1

Одразу після фінального свистка відбулося нагородження, де командам вручили пам'ятні медалі та кубки.



Окрім переможців, відзначили й інші команди, зокрема команда "СБУ" стала кращим дебютантом турніру, "Квартал" отримав "Приз справедливої гри", а "OVB" відзначили нагородою "За волю до перемоги".

Організатори визначили й кращих гравців турніру:
Кращий воротар - Павло Котюк ("Комфорт-сервіс")
Кращий захисник - Тарас Прислупський ("Рівнегаз")
Кращий нападник - Юрій Гуменюк ("Рівне-112")
Кращий бомбардир - Роман Штогрин ("Агроресурс")

Чимало учасників змагань приймають участь у турнірах "Бізнес-ліги" з року в рік, навіть граючи у різних командах. Одним з таких постійних учасників був і екс-воротар рівненського "Вереса" Андрій Сікальський, що на "Бізнес-лізі" захищав кольори "Тріумфу" й "Чернігівського".

Зважаючи на важкий поворот у житті Андрія, цього чемпіонату змагатися він уже не зміг, проте футбол у серці хлопця й надалі одне з основних місць. Андрія Сікальського організатори запросили на фінальний тур, а ексклюзивний партнер "Бізнес-ліги", "Набережний квартал", вручив гравцеві матеріальну допомогу.



За словами голови Рівненської міської федерації футболу Валерія Гладкова, турніру й надалі є куди рости й розвиватися.

- Залишається проблема з ігровим майданчиком, - говорить Валерій Гладков. - Хотілося б, щоб це був кращий зал, ніж тут. На жаль від влади ніякого сприяння немає і у навчальних закладах, як раніше, ми грати не можемо.

"Бізнес-ліга" попрощалася із шанувальниками до весни, коли команди зберуться знову й розіграють черговий Кубок "Бізнес-ліги".






На правах реклами