Ми у Facebook
18.11.2013, 16:01

Віталій Кличко у Рівному: про президентські амбіції, брехню та зв’язки з Рівненщиною [+Аудіо]

Лідер партії "УДАР", народний депутат України Віталій Кличко відвідав з дводенним візитом Рівненщину. Спершу зустрівся з партійним активом в обласному центрі, а наступного дня провів кілька зустрічей з мешканцями Костополя, Березного та Сарн.
- Нині важливий етап для України, сподіваюсь він буде таким же переможним, якою була п’ятниця, - сказав Віталій Кличко. - Мова про саміт у Вільнюсі, на якому буде вирішуватись стратегічне завдання України. Яким шляхом ми будемо рухатись? Нема ніяких сумнівів, що ми європейці. Історично, ментально, географічно. Ми повинні бути європейцями за стандартами життя, рівнем життя, по багатьом ключовим речам, яких зараз в Україні немає. Щоб кожен українець був упевнений, що він може отримати освіту, а після - гарантоване робоче місце. Кожен інвестор повинен знати, що він може інвестувати гроші в країну і його інвестиції будуть захищені. Кожен українець повинен знати, що у нього є соціальні гарантії: нормальна робота, нормальна пенсія, нормальне медичне забезпечення. Кожна людина, яка працює на землі, має бути впевнена, що отримає прибуток. Це і є європейські стандарти. Цей шлях вже пройшли кілька держав, і це є свідченням того, що цей шлях правильний.

Досягнути поставленої мети, за словами Віталія Кличка, можна лише командою однодумців. Переконує, що має людей, на яких вже може спиратися, і продовжує формувати команду далі, керуючись бажанням претендента працювати, професіоналізмом та моральними якостями. Добирають фахівців з різних напрямків. Саме вони мають допомогти прийти до влади. Зокрема, виграти Президентські вибори 2015 року.



- Якщо є довіра людей, прагення, підтримка, то балотуватись потрібно, - переконаний Віталій Кличко. - Є очікування змін, і є відповідальність, яку ми несемо. Я не консультувався з цього приводу з іншими партіями, але на цю тему ми спілкуємося кожен день, на кожній зустрічі. Але ці теми лежать на поверхні.

Віталій Кличко про президентські амбіції:



Проте, за словами Кличка, сісти в крісло з написом "Президент" - це не основна мета. Це шлях до змін у країні.

На цьому шляху, переконує політик, не обходиться без провокацій. Частина з них стосується і статків, і родини, і бізнесу. Проте переконує: це все лише провокація.

Віталій Кличко про провокації та спорт:



Наостанок Віталій Кличко зізнався, що дуже любить приїжджати у Рівне. Адже саме з нашим містом пов’язано чимало теплих і добрих спогадів та навіть присутні родинні зв’язки.



Віталій Кличко про зв’язок з Рівненщиною:







На правах реклами