Ми у Facebook
18.11.2013, 16:05

У Рівному вже не чекають нікого із високопосадовців

Найімовірнішим був приїзд міністра оборони Павла Лебедєва, але, за останньою інформацією, і його приїзд до Рівного залишається під сумнівом.
Раніше медіа-офіцер Міністерства оборони України Олександр Гайн повідомив OGO.ua, що у Рівному очікують на завтрашній приїзд міністра оборони України Павла Лебедєва.

За планом візиту, який отримали місцеві військові і за яким мали би приймати керівництво, міністр має відвідати розташування управління новоствореного оперативного командування "Північ", військові частини Рівненського гарнізону, військовий госпіталь, а також майданчики перспективного будівництва житла для військових.

Проте, станом на 16 годину остаточного підтвердження приїзду до Рівного у вівторок керівника оборонного відомства редакція OGO.ua не має.

Обороною Києва керуватимуть... з Рівного [+Фото]

Нагадаємо, раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що у вівторок Рівне має відвідати хтось із столичних високопосадовців: говорили про Президента України Віктора Януковича, віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула, міністра оборони Павла Лебедєва та міністра соціальної політики Наталію Королевську.

На Рівненщині готуються до приїзду високопосадовців із Києва

Проте, у прес-службі Рівненської облдержадміністрації інформацію про приїзд Президента не підтвердили (хоча й не спростували). Але, зважаючи на те, що акредитація журналістів для висвітлення поїздок глави держави, зазвичай проводиться завчасно, імовірність того, що ситуація зміниться в останній момент, - мала.

В Адміністрації Президента України OGO.ua порадили робити висновки з того, що на офіційному сайті глави держави інформація про поїздку на Рівненщину 19 листопада відсутня. Але, знову ж таки, категоричного "ні" не сказали - порадили відправити інформаційний запит, на який пообіцяли оперативно відповісти. На момент підготовки матеріалу відповіді ми не отримали.

Чи прилетів Янукович до Рівного?

Натомість у прес-службі віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула відповіли однозначно: "Стовідсотково підтверджуємо, що завтра ми у вас не будемо".

Щодо можливого приїзду міністра соціальної політики Наталії Королевської, то співрозмовник OGO.ua, який мав би бути причетним до організації заходів з її участю, повідомив: "Щодо завтрашнього дня ми отримали відбій".

Ось і виходить, що у вівторок до Рівного не приїде ніхто з високопосадовців. Що тоді означали розмови у машрутках, підвищена активність ДАІшників, інтенсивне прибирання Здолбунова, поява в центрі міста кортежу представницьких авто у супроводі ДАІ, чутки, які переповідали таксисти?.. Сподіваємось, найближчим часом ми отримаємо відповідь і на це питання.





На правах реклами