Ми у Facebook
18.11.2013, 16:15

20 листопада - останній день подання звітності з єдиного соціального внеску за жовтень

Звіт за жовтень про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування потрібно подати до 20 листопада 2013 року включно.
Державна податкова інспекція у м.Рівному нагадує, що з 1 жовтня 2013 року Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску.

Рівняни платитимуть менше податків? [+ ІНФОГРАФІКА]

З метою створення комфортних умов для платників податків звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до органів Міндоходів можна надсилати в електронному вигляді. При поданні звітності в електронному вигляді потрібно користуватися цифровим підписом. Отримати посилені сертифікати відкритих ключів можна безкоштовно в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів.

ТОП-5 банків, яким найбільше довіряють українці

Нагадуємо, що звіт за жовтень про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування потрібно подати до 20 листопада 2013 року включно.

Про це повідомили в Інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами