Ми у Facebook
20.11.2013, 16:28

Настрій потрібно налаштовувати!

Багатьом з нас відоме дивне почуття повернення вже пережитих емоцій, що можуть нахлинути при прослуховуванні музики. Ми раптом згадуємо, коли і з ким чули це і знову переживаємо минуле.
Мелодійні звуки викликають у вас сльози розчулення, почуття радості або суму? Перед такими складними змінами настрою неспроможні встояти ні чоловіки, ні жінки. Головне - знайти свою музику, підібрати відповідну мелодію для кожного конкретного випадку.

Як розпізнати сезонну депресію…

Зробити це нескладно. Щоб скоріше заснути, підійде, медитативна або романтична інструментальна музика з репертуару класиків або улюблених сучасних авторів. Важливо не перестаратися: якщо в хвилину суму слухати молодецькі "гопалки" - настрій може і зовсім погіршитися, тому що вони можуть нагадати те, що в даний сумний момент виявляється неможливим.

Про що розмовляти з дітьми?

Найкраще самостійно записати на окремий диск усі свої улюблені мелодії, прослуховування яких асоціюється із найбільш приємними моментами життя. І кожного разу, коли раптом набігають хмаринки, супиться небо і псується настрій, вмикайте мелодії, дбайливо підібрані для себе.

Запросіть власного чоловіка на побачення

Навіть готувати їжу та їсти найкраще під музику класиків; приймати ванну бажано на тлі звуків живої природи; займатися сексом - під етнічні мотиви; робити нехитру ранкову гімнастику краще в компанії з необтяженою змістом попсою.



А от розкріпачити почуття, словом, відкрити душу широко, допоможе танець. Уміння танцювати неважливе, головне – ритмічно рухатися під "свою" музику. Якщо ви повернулися з невдалого побачення чи вечірки або зовсім убивчої "зустрічі на килимі" із шефом - увімкніть щось запальне і затанцюйте. Це набагато корисніше, ніж бити посуд та зривати свій поганий настрій на близьких.



Можна спробувати самотужки озвучити власний стан душі і поліпшити його за допомогою пісні. Не обов'язково володіти чудовими вокальними даними, особливо, коли вдома ви одні. Тож ніхто не дізнається, кому «наступив у дитинстві ведмідь на вухо».

Вам подобається просинатися, снідати і збиратися на роботу під бадьорий марш? Не відмовляйте собі в цьому задоволенні!





На правах реклами