Ми у Facebook
21.11.2013, 12:45

У Рівному зіграють джаз майстри з Нью-Йорка [Анонс]

Сполучені Штати Америки відомі у світі як "колиска" джазової музики. Зовсі скоро рівняни матимуть унікальну можливість послухати джаз у виконанні одного з кращих американських колективів - Квартету Арі Роланда.
Квартет Арі Роланда з Нью-Йорку знаходить натхнення у класичному джазі тридцятих та п’ятидесятих років ХХ сторіччя, так званої золотої ери джазу.

"ТРІО ГУРЧИКА" з Росії зіграють у Рівному іронічний джаз

До репертуару ансамблю входять твори легенд джазу, таких як Чарлі Паркер, Діззі Гілеспі, Біллі Холідей. Грає квартет і власні оригінальні композиції.



Квартет Арі Роланда регулярно виступає у Нью-Йорку, а також чимало гастролює світом.

Скрипалі-віртуози з Польщі зачарували рівненську публіку(+ Відео)

Цікаво, що учасники квартету також допомагають молодим музикантам. Вони керують міжнародною програмою, яка збирає молодих музикантів з різних місць для того, щоб разом грати джаз.

Цікаво, що рівняни матимуть змогу не лише послухати джазових музикантів, а й спробувати зіграти з ними!



29 листопада, у п'ятницю, о 15.00 у приміщенні Залу Камерної та Органної Музики відбудеться зустріч з музикантами та безкоштовний майстерклас для всіх бажаючих! Вхід – вільний!

У той же день, о 19.00 відбудеться концерт Квартету Арі Роланда. Вартість квитків – 60 грн. Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами 43-29-73 та (067)363-34-18

Співорганізатор концерту - джазовий клуб "ДжЕм". Генеральний партнер – автосалон "Автопарк".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ